自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

冇雞味,不過食完個口慶曬

13.X一包算係咁

天冷仲有冇其他零食好介紹?

侯爵府

2024勳章

牛牛牛牛 發表於 20-12-16 12:54

13.X一包算係咁

冇雞味, 但好唔好味先?

子爵府

唔好食, 得個辣字, 連咸味都冇乜

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

siuleung 發表於 20-12-16 16:26
冇雞味, 但好唔好味先?
一個字......辣

伯爵府

gor_c_nine 發表於 20-12-16 16:40
唔好食, 得個辣字, 連咸味都冇乜

你講到鹹味,我睇番個包裝,佢又唔算好高鈉,比熱浪低啲

我唔鍾意太鹹,LAYS 個啲著片對我嚟講太鹹頂唔住

侯爵府

2024勳章

牛牛牛牛 發表於 20-12-16 16:46
一個字......辣

咁記得飲返多D水, 一陣太熱氣喉嚨痛就麻煩

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

牛牛牛牛 發表於 20-12-16 12:54

13.X一包算係咁
華園呢隻咸蛋黃齋燒鵝好好味

伯爵府

siuleung 發表於 20-12-16 16:50
咁記得飲返多D水, 一陣太熱氣喉嚨痛就麻煩

放心,零食我算忍得口,我分幾次先,仲有我C6會同我爭食

伯爵府

Audrey1999 發表於 20-12-16 16:50
華園呢隻咸蛋黃齋燒鵝好好味

好多年冇食齋燒鵝,呢隻係咪超市就買到?

侯爵府

2024勳章

牛牛牛牛 發表於 20-12-16 16:55
放心,零食我算忍得口,我分幾次先,仲有我C6會同我爭食

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

牛牛牛牛 發表於 20-12-16 16:56
好多年冇食齋燒鵝,呢隻係咪超市就買到?
大間超市(superstore)至有

見到你包珍珍薯片,就諗起佢隻咸蛋味薯片好伏勁難食

伯爵府

Audrey1999 發表於 20-12-16 17:08
大間超市(superstore)至有

見到你包珍珍薯片,就諗起佢隻咸蛋味薯片好伏勁難食

THX
好在我冇買啫,之前試過番茄蛋味,真係有蕃茄加蛋個種味,但唔好食囉,有得揀一定揀純蕃茄味

首頁

尾頁

跳至