自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

汪明荃雖然與老公羅家英家住市值近1億的西貢3層高豪宅獨立屋,但生活仍非常貼地,而充滿善心嘅佢,呢日特意去到關心在街擺小販檔嘅老人家,並身體力行幫襯以作支持,認真愛心爆棚!佢於社交網發文:「去銅鑼灣買leg-warmer,玉姐果然仍在擺檔,天寒地凍,老人家堅持開檔,令人佩服。」

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

包到實,佢唔講真係唔知亞姐.

伯爵府

好媽媽勳章

sukkiu 發表於 21-1-14 09:24

我都係咁諗疫情下一眾藝人行街一定好爽,口罩黑超下,無人認得

大宅

減齡達人勳章

之前睇過個節目, 話好多明星幫襯呢個婆婆

珍珠宮

2024勳章 畀面勳章

大聲公 發表於 21-1-14 09:22
汪明荃雖然與老公羅家英家住市值近1億的西貢3層高豪宅獨立屋,但生活仍非常貼地,而充滿善心嘅佢,呢日特意 ...

有善心

珍珠宮

sukkiu 發表於 21-1-14 09:24

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kitkitsa 發表於 21-1-14 09:33
之前睇過個節目, 話好多明星幫襯呢個婆婆

若要人不知 唔好咁低B !  : P

珍珠宮

回覆 大聲公 的帖子

一個人能拋開別人目光, 做返自已, 原來係好舒服又令人接受. 睇阿姐同家英哥結婚後漸漸變得和藹可親, 越受歡迎.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

worthy 發表於 21-1-14 10:05
回覆 大聲公 的帖子

一個人能拋開別人目光, 做返自已, 原來係好舒服又令人接受. 睇阿姐同家英哥結婚後漸漸 ...

珍珠宮

回覆 大聲公 的帖子

一個人能拋開別人目光, 做返自已, 原來係好舒服又令人接受. 睇阿姐同家英哥結婚後漸漸 ...

樣都靚左

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

子爵府

大聲公 發表於 21-1-14 09:22
汪明荃雖然與老公羅家英家住市值近1億的西貢3層高豪宅獨立屋,但生活仍非常貼地,而充滿善心嘅佢,呢日特意 ...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

而家嘅汪亞姐真係好正
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

大宅

2024年龍年勳章

親和力

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

好人

珍珠宮

萬能太太 發表於 21-1-14 14:24
親和力

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

呢個婆婆D襪好齊㗎,咩款都有! 以前香港小姐選美嗰陣D絲襪大會係幫佢買㗎! 以前喺舖位,不過加租佢先做車仔檔咋! 我久唔久行過都幫趁下

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

水晶宮

回覆 大聲公 的帖子

找對的人
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

首頁

尾頁

跳至