潮流時尚

跳至

首頁
12345...20

尾頁

別墅

H既配貨比例真係越來越高,見到依度都個個買到1.5都未有袋⋯⋯

男爵府

florence1126 發表於 21-1-17 14:02
H既配貨比例真係越來越高,見到依度都個個買到1.5都未有袋⋯⋯

自己都算係一個新手,但已經陸續 ...

我同你都差唔多,都係覺得買多幾萬都未必輪到我,都出現過退會嘅念頭⋯⋯

大宅

買左咁多緊係唔好退會啦,點都出一個先

wcpcelia    發表於 21-2-3 16:42
ada0707    發表於 21-1-19 08:57

別墅

回覆 Showy 的帖子

真係買到灰Kelly係好classic係好靚,但係已經買配貨買到好灰⋯⋯

別墅

回覆 reichan 的帖子

所以都好掙扎究竟買k28定c好⋯⋯又驚k28其實都未買到,c又已經有

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

florence1126 發表於 21-1-17 14:02

都spend 左10 萬,緊係等啦

大宅

其實爭少少咋喎我覺得

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

唔想再配的話。一係要c靚spec,一係出k28內逢。k28內逢視覺上和k25差唔多大。

如果H本身好多野都鐘意而spend冇期限的話,慢慢買到到數出k25。
work hard PLAY hard

男爵府

我覺得個個人都唔同我見到有啲話1.5等一星期袋,有話1:2即攞攞咗袋,我都1.5 等k28 鮮色。兩星期都未有通知,我諗住聽日去問下佢叫佢提示下我到底係等到幾時,原本都唔係超級趕住要個袋,但係睇到其他留言,同埋有同其他J M傾過,其中有少部份等好耐都唔會有因為冇催過所以我覺得我都要問吓

Btw依家真係超級高配會唔會黎緊要1:3

男爵府

Showy 發表於 21-1-17 14:05
我同你都差唔多,都係覺得買多幾萬都未必輪到我,都出現過退會嘅念頭⋯⋯
...

大家介唔介意分享吓等咗幾耐啊到底? 兩個月?

大宅

hattienail 發表於 21-1-17 14:48
我覺得個個人都唔同我見到有啲話1.5等一星期袋,有話1:2即攞攞咗袋,我都1.5 等k28 鮮色。兩星期都未有通 ...

你之前係咪有同過S.A. 講話你唔急?

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

hattienail 發表於 21-1-17 14:48
我覺得個個人都唔同我見到有啲話1.5等一星期袋,有話1:2即攞攞咗袋,我都1.5 等k28 鮮色。兩星期都未有通 ...

1:3???
不過SA 同我講,而家連入門款,P18,22, mini e, 全部都要排 唔知堅唔堅

男爵府

hattienail 發表於 21-1-17 14:50
大家介唔介意分享吓等咗幾耐啊到底? 兩個月?

我見好多都話expect 等兩三個月,同埋又好視乎request 啲咩。1:1.5或1.2又只係要等兩個星期或者即攞袋,我諗係少數例子。正如六合彩期期有人中頭獎,不過果個唔係我。

我都唔知我應該由幾時開始計話等咗幾耐,我係由上個月頭開始話我想要咩袋,佢就淨係不斷話有幫我留意又話幫我試(攞approval),但都淨係講話冇貨,唔係話唔批喎,但係我覺得貨係從來都有㗎囉

男爵府

florence1126 發表於 21-1-17 14:17
回覆 Showy 的帖子

真係買到灰Kelly係好classic係好靚,但係已經買配貨買到好灰⋯⋯ ...

I know how you feel

別墅

回覆 hattienail 的帖子

我都驚之後越來越高配,如果1:3我真係收得皮

大宅

如果spend左10萬我會等。離目標應該不遠。你如果心急想出袋,可以嘗試俾多幾個心儀嘅spec俾SA,等佢都容易啲做嘢。

至於轉唔轉K28,我覺得你可以去reseller試上身感受下。但我個人覺得K28內縫係best size~ fyr, 我身高只有150cm, 但擰K28內縫係好夾架

男爵府

Sss1982 發表於 21-1-17 14:54
你之前係咪有同過S.A. 講話你唔急?

係呀,我係咪講錯野......

原本係唔急但係見到好多人原來配完係未必一定有袋,依家真係有啲擔心,我唔介意遲啲攞但而家係驚住冇得攞

別墅

回覆 直美 的帖子

我同你身高都係差唔多,你咁講俾到好大信心我轉k28添。等我搵日去試吓上身先。

男爵府

Showy 發表於 21-1-17 15:03
我見好多都話expect 等兩三個月,同埋又好視乎request 啲咩。1:1.5或1.2又只係要等兩個星期或者即攞袋,我 ...

我好想知道佢個倉係咪真係一定有袋?

定係個倉其實係冇袋跟住會唔會我哋喺度F F緊
定係好多袋只不過全部都流晒俾大v, 其他普通客就正常排,即係啲大客入到去就即有?

複式洋房

照計應該有貨架啦, 一係轉k28, 其實k28真心唔算大, 我用外縫仲覺得好靚, 可能比較高大

首頁
12345...20

尾頁

跳至