6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

我女女6個月,我媽咪一直黎左我屋企幫我照顧BB,而家BB好似唔中意我咁
我放工即回家都9點,我一定會餵最後餐奶加哄睡,一早如果女女醒左我都會陪佢直到我返工 我放假只係陪住女女,
我女女只係痴住婆婆,我明婆婆先係大部分時間照顧BB..痴婆婆好正常,但我真係好傷心 我抱佢就好唔耐煩咁,都要望住婆婆慘叫,婆婆抱住就好定好開心 婆婆有時去左沖涼,又會慘喊,直到婆婆抱返為至
有時都唔太理我,不過都有時同我玩

男爵府

牛年勳章

回覆 Ngamanyau 的帖子

呢段時間啲bb係咁,過左10個月之後會好啲,
唔洗擔心。

大宅

Chloe199401 發表於 21-2-19 18:16

呢段時間啲bb係咁,過左10個月之後會好啲,

點解既。。今晚又係,係要婆婆抱先肯訓

男爵府

牛年勳章

呢個階段係認人階段,過左會好啲。

複式洋房

我好明白 因為我放完產假就反工 個陣發現我仔完全唔要我抱 勁痴我奶奶 我心情跌落谷底 搞到有啲產後抑鬱 我索性辭職湊BB
到佢7個月到 開始痴反我 我又出去做反野
依家bb 10個月 雖然都係痴嫲嫲多啲
但佢一去到夜晚就一定係搵我氹佢訓教
同埋會遞手要我抱

禁止訪問

別墅

Ngamanyau 發表於 21-2-18 10:04
我女女6個月,我媽咪一直黎左我屋企幫我照顧BB,而家BB好似唔中意我咁
我放工即回家都9點,我 ...

吾洗太擔心,慢慢就會痴返你稼啦,你多啲陪佢玩,

大宅

Ngamanyau 發表於 21-2-18 10:04
我放工即回家都9點,我 ...

大個D會明架啦,多D同佢玩D好玩的遊戲,放假多D陪佢啦,不過到時候你可能就會覺得好癡身搞唔點

首頁

尾頁

跳至