潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我條belt係12月尾買,用咗20次都冇,個扣後面已經花哂好心痛

我平時係著牛仔褲先用,我男朋友話可能係個扣hi到粒褲粒,但邊有可能咁易就花成咁

後來我發現連面頭個位都有花

唉我條belt係咪冇得拎返H整? 早知咁易花既,我就唔mi佢啲膠貼啦

公爵府

親子王國15週年勳章

千祈唔好唔meet 紙,好易氧化架!貴買粗用才好

子爵府

Nataleo 發表於 21-2-19 17:59
我條belt係12月尾買,用咗20次都冇,個扣後面已經花哂好心痛

我平時係著牛仔褲先用,我男朋友話可能 ...

吾搣膠貼會有其他問題。
1. 金色會變色
2. 本身隻金色會冇甘靚同sharp因有膠紙系面
3. 到左夏天,D膠紙會黏實左,到時再搣會有膠紙印,我個lindy扣就系甘,攪左好耐先抹走D印
花左吾緊要,遲啲出新款再買多條,吾好吾開心。

子爵府

BBG1 發表於 21-2-19 18:06

大宅

cheerbearbear 發表於 21-2-19 18:08
吾搣膠貼會有其他問題。
1. 金色會變色
2. 本身隻金色會冇甘靚同sharp因有膠紙系面

我係rose gold

SA都有提我要mi膠貼,所以返到去9秒9 mi左
點知個扣咁唔襟既

搞到依家我個p仔lock(銀色)都唔敢mi走塊貼同埋心心twily 扣啲膠紙都仲係度

大宅

BBG1 發表於 21-2-19 18:06

就係咁貴買我心痛啊

其實H嘅所有hardware係咪都係咁易花?

公爵府

親子王國15週年勳章

Nataleo 發表於 21-2-19 18:26
就係咁貴買我心痛啊

其實H嘅所有hardware係咪都係咁易花?

用就预会花呢!心痛的話就要小心D用,我有條同你一樣的belt(玫瑰金M8色). 我会扣在衣物上當裝饰,襯衫用,盡量不会好功能性咁扣在有钮扣褲上。用左over 1年,無花。另外,唔用殘的话,又点会捨得及邊有借口買新wow

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

個圈本身上下擺,遲早都會花。
H的product係少少錫住用。粗用正常咩牌都會花,有rghw特別軟身,最靚亦最矯氣。
氣化問題RGHW最明顯。
網上分享muji首飾布救得到,但我自己未試過。試下用muji首飾布抹底部,冇問題才抹面。
work hard PLAY hard

首頁

尾頁

跳至