單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係家庭主婦,我老公話下個月cut左仔既補習,遲點cut埋工人,仔係a仔,平時好大情緒,佢話想放棄對住我地,叫我自己去搵錢養仔,佢自己搬出去住。

我而家可以點?

大宅

最關心BB問題熱投勳章

回覆 ming01 的帖子

你會唔會坐低同佢傾下﹖睇下問題係邊,壓力係邊,大家一齊overcome。唔好一有事就逃避。
如果佢唔係變左心,只係壓力大,我覺得大家係可以一齊傾下,努力改變辛苦位,捱過就無事架喇。

侯爵府

ming01 發表於 21-2-23 18:59
我係家庭主婦,我老公話下個月cut左仔既補習,遲點cut埋工人,仔係a仔,平時好大情緒,佢話想放棄對住我地 ...

做女人都系辛苦既 他根本系一個自私既人,一D都吾顧家既人,
我自己都有一個特殊小朋友,辛苦真系不为人知
所以呢一刻,你真系要好好考慮下如果真系冇晒收入,你點可以企穩行下一步
因為男人比既野隨時話收就收
試下搵下兼職做下自己有多個錢講野都大聲D

複式洋房

我係家庭主婦,我老公話下個月cut左仔既補習,遲點cut埋工人,仔係a仔,平時好大情緒,佢話想放棄對住我地 ...

佢話唔理就唔理?可以呀,比贍養費就得囉!

別墅

係咪疫情面對多左 大家冇咩空間 所以先會咁呢?
A仔唔易照顧 長久以來相處好易走火入魔左
仲可以補習情況應該唔係太差吧
慢慢傾下吧

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

佢發生乜事
乜野叫放棄對住你地

首頁

尾頁

跳至