自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人考過呢條路試?
月尾要考車啦,本來都唔太緊張,但前幾日操車衰哂之前無衰過既野!心情非常低落..壓力超大

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

薯佬太太 發表於 21-3-11 19:56
有冇人考過呢條路試?
月尾要考車啦,本來都唔太緊張,但前幾日操車衰哂之前無衰過既野!心情非常低落..壓 ...

上去youtube下載祖哥學堂考車路線、每條片睇幾十遍、信心多好多~

尤其考試前一個鐘頭不停睇、就好似剛揸番原本條路線一樣~

信我、真係差好遠~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

加油啊jm
有得考就快快趣爽手pass左去
本身我2月頭考石蔭
但肺炎關係冇得考 要重排期(2月中就宣佈可以正常考)
依家6月尾先有得考
之前搏有得考上足堂
依家又要晒多幾堂錢

考車除左練習都睇彩數
突然bill啲野出尼反應唔切都fail
唔好諗咁多 得就得 唔得就再考囉 冇乜野

wcpcelia    發表於 21-3-12 11:33

大宅

大力大力 發表於 21-3-11 20:03
上去youtube下載祖哥學堂考車路線、每條片睇幾十遍、信心多好多~

尤其考試前一個鐘頭不停睇、就好似剛揸 ...

好,一陣上去搵下

無需有萬次只需一次愛 未懼流眼淚

大宅

IHateSummer 發表於 21-3-11 20:05
加油啊jm
有得考就快快趣爽手pass左去
本身我2月頭考石蔭

我仲要考棍波,好似挖個窿比自己踩咁
本來之前學車咁多堂都無死過火又無入錯波,竟然係一日之內錯哂!仲要幾次 真係想冚頭埋牆

侯爵府

薯佬太太 發表於 21-3-11 20:12
本來之前學車咁多堂都無死過火又無入錯波,竟然係一日之內 ...

犀利啊 棍波
考到就威喇!

我自動波咋
有時係咁架
明明揸得ok 又冇緊張
就係突然間犯低b錯

大宅

IHateSummer 發表於 21-3-11 20:24
犀利啊 棍波
考到就威喇!

問題係而家連學車都驚左..心理壓力好大

侯爵府

薯佬太太 發表於 21-3-11 20:43
問題係而家連學車都驚左..心理壓力好大

你師傅惡唔惡啊
有時師傅讚一兩句會有返信心

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

本來之前學車咁多堂都無死過火又無入錯波,竟然係一日之內 ...

妳上去找 、 「祖哥學堂永孝街 亅、影片三條路線是教棍波的~

最好三段片都下載、之前睇完多次再學車、你都會覺得明顯唔同咗~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

棍波咪棍波囉, 你平時渣得掂冇死過火冇入錯波, 即係冇問題啦. 平常心啦, 越緊張表現會越差.

要肯定夠瞓, 夠技術. 考試前練多d會順d. 食蕉可以放鬆神經, 臨考前食定一隻先當定驚. 考前吔左蕉, 考果陣就順順利利架.啦..

首頁

尾頁

跳至