自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

用左佢十年有多,同佢續约話送手机配件coupon及the club 績分。

續左约後乜都冇自動入帳,追完coupon再追the club 積分,要追先入比我

收到coupon後想换野,原来網上的全部唔用得,包括the club 及csl網站內都唔得

要去門市换,門市数埋唔夠十様野可以换,叫我去旺角門市`可能'多啲野揀(係可能咋),我想换旅行轉插問佢邊間有貨,佢话佢哋check唔到

真係不知所谓!

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

fghjkl 發表於 21-3-18 14:59
用左佢十年有多,同佢續约話送手机配件coupon及the club 績分。

續左约後乜都冇自動入帳,追完coupon再追t ...

多謝提醒! 我仲有幾個月約都諗緊轉唔轉

珊瑚宮

BK Milk勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

水晶宮

The club 積分唔可以網上換嘢???

我換過好多次喇喎.....

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我又系用左10幾年,月費比開差不多300,上年轉左中移動,12G數據月費118,平好多。

子爵府

pbpk03845784 發表於 21-3-18 15:42
The club 積分唔可以網上換嘢???

我換過好多次喇喎.....

係coupon唔可以

公爵府

回覆樓主:

我剛續,乜叉都冇,仲要唔係5G,仲要逼人簽3年,最最最重要收得好差。

但我同老公實在抽唔到時間去比較第二間,所以焗續…

瑪瑙宮

CSL 係咪 HKT? 我都年尾約滿要諗.

公爵府

我屋企都係用CSL, 諗緊轉唔轉.
佢之前話轉 1000M, 但要我另外租佢個ROUTER先用到, 要 $88/月.
之後再打去問, 又話可以用原價, 俾1000M我, 唔使換ROUTER.
都唔知邊句先係真的...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

jon12345 發表於 21-3-18 15:38
csl專搵舊客笨柒, 續約月費仲貴過新客.
上年年尾話左轉其他公司又不停打來sale續約, 無新價錢就咪浪費大家 ...

我同你情況一樣, 同佢地講咗會轉台
仲sms , 打嚟chur 我續

仲講到好似俾著數你咁
煩到暈

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我爸用csl
我爸8x歲,只識打電話,人老,反應好慢。年年續約前半前csl就開始疲勞轟炸,不停sell佢續約,越續越貴,齋通話plan加到百幾蚊,我勁谷氣(我爸又驚死人cut佢咁樣樣都好好好)
仲要一話續即刻俾新價錢(明明仲有幾個月至完約),次次要我發晒爛炸打去嘈 !咩叫合約精神呀大佬!8月完約,2月開始轟炸,一續約就俾新價錢,年年加價,咩道理!?
個plan就超複雜,又回贈又咩送咩增值服務又咩data,我爸根本聽唔明(以我平時同佢溝通嘅精靈程度,我肯定個sales係知佢聽唔明),咁做生意真係差到痺!

男爵府

Charlotte_mom 發表於 21-3-18 16:11
我爸用csl
我爸8x歲,只識打電話,人老,反應好慢。年年續約前半前csl就開始疲勞轟炸,不停sell佢續約,越 ...

大年幾最好搵後生果輩登記, 起碼做左登記人, 唔怕班sales水左老人家

禁止訪問

珍珠宮

舊客唔格價最好屈

琥珀宮

BGCOME08 發表於 21-3-18 15:56
我剛續,乜叉都冇,仲要唔係5G,仲要逼人簽3年,最最最重要收得好差。

但我同老公實在抽唔到時間去比較第 ...

明明有得揀續唔續約,又點可以話被逼!

公爵府

木土土 發表於 21-3-18 16:52
明明有得揀續唔續約,又點可以話被逼!

你唔好理,我最後願意續,但一向係2年2年咁續,佢而家話冇2年,要3年,咁佢唔係逼我,不過係焗續我囉。

男爵府

我用咗廿年,佢好老定話你都會續約。。。
我話未必,錢你又貴,收得又差,夠膽死落樓下得這2G,你冇睇錯,係2G.入便利店增值支付寶,入百佳冇訊號,我問返佢,你會繼續用嗎?佢冇言,再話你話會反影。我真心比佢激死。

侯爵府

Charlotte_mom 發表於 21-3-18 16:11
我爸用csl
我爸8x歲,只識打電話,人老,反應好慢。年年續約前半前csl就開始疲勞轟炸,不停sell佢續約,越 ...

我之前都係呀,早成年黎叫我續約,成日打黎,我咪個個電話都鬧走佢地,停左幾個月無打,然後就完約幾個月又打,我講明你唔減價我一定轉台,之後臨完約的早一個月終於肯減我價$108 有7gb包大陸通話同大陸每月2gb data

真係唔鬧唔得既!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

jon12345 發表於 21-3-18 16:45
大年幾最好搵後生果輩登記, 起碼做左登記人, 唔怕班sales水左老人家

我加咗自己名了,個電話係之前阿爸自己攪,百幾蚊個月,嬲到我震!

首頁

尾頁

跳至