潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

大 Lock 細 Lock 同吊飾款今日都返咗貨!
鍾意到未出鋪頭門口已經戴住咗!

而家走咗先後悔無買埋大 Lock 走!

ada0707    發表於 21-3-27 10:36
Cheuk2012    發表於 21-3-26 21:22

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

大宅

JasmineBaby 發表於 21-3-26 14:21

Which shop Ah

男爵府

呢對靚呀,我都想買,邊間分店呀?謝謝

水晶宮

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

琥珀宮

回覆 JasmineBaby 的帖子

Beautiful

子爵府

唔知有分size (emoji) 請問呢對咩size?

伯爵府

boolove2013 發表於 21-3-26 21:29
唔知有分size (emoji) 請問呢對咩size?

單鎖款先有分大細

(你個耳窿開得咁低既

子爵府

生命麵包 發表於 21-3-27 02:29
單鎖款先有分大細

(你個耳窿開得咁低既)

對耳環重重地拉住

伯爵府

boolove2013 發表於 21-3-27 06:49
對耳環重重地拉住

係啦,我都覺得我個單鎖款少少重,你呢個咪更重

子爵府

虎到金來勳章

好靚
邊間有

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

wenkaka 發表於 21-3-26 15:34
Which shop Ah

Element

版主

bubupeipei 發表於 21-3-26 16:05
呢對靚呀,我都想買,邊間分店呀?謝謝

Element

版主

Michellebaby123 發表於 21-3-27 11:10
好靚
邊間有

Element

版主

生命麵包 發表於 21-3-27 09:54
係啦,我都覺得我個單鎖款少少重,你呢個咪更重

吊款戴咗成日都唔覺重呀!
可能我本身都戴開吊款耳環!

伯爵府

JasmineBaby 發表於 21-3-27 11:34
吊款戴咗成日都唔覺重呀!
可能我本身都戴開吊款耳環!

不過對比之下都係對大波波重D

版主

生命麵包 發表於 21-3-27 11:47
不過對比之下都係對大波波重D

大波波珍珠

首頁

尾頁

跳至