自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

18年既新年,同事幫我返佢鄉下搵個好出名既人算命。在此之前,我同呢位同事乜都講晒我既事佢知,算命當日佢都話冇透露過俾人知。
當日算命,佢用文字方式發返俾我,講既野都中晒,之後話我21年會經歷生離死別,要化解除非懷孕,如果唔係就搵返佢破解。原本我諗住20年新年先叫同事返去鄉下幫我問下點樣化解,結果就出現左疫情,而佢既鄉下都被封城返唔到去。
直到20年年尾,我已經開始出現身體不適,頭暈、胸悶、透大氣、失眠。不斷去醫院,檢查正常。 真係好驚自己係咁先, 我未到30歲,但就係唔明白點解自己身體會變成咁,好驚死

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

####520 發表於 21-3-26 16:47
18年既新年,同事幫我返佢鄉下搵個好出名既人算命。在此之前,我同呢位同事乜都講晒我既事佢知,算命當日佢 ...
唉...........平時做的運動,呢的野咪甘上心.

水晶宮

回覆樓主:

你1直活係呢個負簽下,仲信到百份百,科學證實長期唔開心,身體會釋放毒素,咁你又點會活力健康

男爵府

####520 發表於 21-3-26 16:47
18年既新年,同事幫我返佢鄉下搵個好出名既人算命。在此之前,我同呢位同事乜都講晒我既事佢知,算命當日佢 ...
你經歷生離死別,係咪即係一係你有親友移民乍.

洋房

會唔會係俾佢講完, 自己仍住仍住, 壓力太大驚自己出事?

大宅

回覆樓主:

其實算命既野,我永遠只會記住好既野,唔好既野就自己預備下,例如佢話你身體有事咪提早做下body check, 冇事咪算囉,可以去做下善事,好多時做左好事都會避過一劫

大宅

20150618bb 發表於 21-3-26 16:50
唉...........平時做的運動,呢的野咪甘上心.

之前一直都係日頭自己一打二湊仔,夜晚又返工,第二日又要早起,可能因為咁做到自己太盡,結果身體出現問題!
今個月開始先做下運動咋,依家先識驚!

大宅

spikenard 發表於 21-3-26 16:53
你1直活係呢個負簽下,仲信到百份百,科學證實長期唔開心,身體會釋放毒素,咁你又點會活力健康
...

真係佢講完 我就驚到依家

伯爵府

回覆樓主:

好嘅咪聽,唔好嘅聽下就算

大宅

九暈畏 發表於 21-3-26 16:54
你經歷生離死別,係咪即係一係你有親友移民乍.

我都唔知道

公爵府

cutebaby520 發表於 21-3-26 16:47

叫同事用微信返鄉下搵人搵果個算命微信你得唔得?或者試下捐血睇下好唔好d?

好耐以前我朋友好信一個風水師傅,佢話佢太太黎緊會有一個有機會致命既婦科問題,要化解就只可以生bb,而且要開刀先得,朋友兩公婆原本唔想生bb結果因為咁而生左一個,touchwood 由生完bb開始,一直行運,生意越做越大,樓越換越大
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

複式洋房

紫微好準

伯爵府

迷信害人不淺 .......

大宅

lorreta 發表於 21-3-26 17:02
其實算命既野,我永遠只會記住好既野,唔好既野就自己預備下,例如佢話你身體有事咪提早做下body check, 冇 ...

要檢查既都檢查左,冇事,唯有做多點善事,希望有幫助

珍珠宮

回覆樓主:

心理因素加上相信樓主應該已4字頭,湊仔加生活壓力令身體開始走下波,注意飲食作息加運動,保持心境開朗,記得曬下太陽,咁就百無禁忌,百毒不侵!

大宅

BeeMaMa11 發表於 21-3-26 16:59
會唔會係俾佢講完, 自己仍住仍住, 壓力太大驚自己出事?

就係咁,仍住仍住

大宅

shop_baby 發表於 21-3-26 17:06
叫同事用微信返鄉下搵人搵果個算命微信你得唔得?或者試下捐血睇下好唔好d?

好耐以前我朋友好信一個風水 ...

我已經有兩個仔,冇打算生多個(emoji) 經濟負擔唔起

大宅

wan_sosin 發表於 21-3-26 17:11
心理因素加上相信樓主應該已4字頭,湊仔加生活壓力令身體開始走下波,注意飲食作息加運動,保持心境開朗, ...

我30都未有 就係湊仔湊到傻左! 可能有抑鬱都唔出奇

禁止訪問

大宅

pandamumm 發表於 21-3-26 17:07
紫微好準

冇接觸,唔識

首頁

尾頁

跳至