自由報料

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

有冇jm用過,有用嗎?

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

寶石宮

回覆樓主:

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

珍珠宮

回覆樓主:

幸福肥師奶

公爵府

qq媽媽咪 發表於 21-3-30 20:14
有冇jm用過,有用嗎?

其實所有電蚊液都work,但你要留意番屋企d電位係咪有得咁插,我以前買過先發現原來我全屋d位係櫃後面,平時都係拖板,打平插又怕佢漏,最後我送左俾99
我屋企一年365日24小時都開電蚊機,因爲有蟲我會身痕,唔開唔得,依家用殺他死同雷達,雷達部機可以用淘寶蚊液 殺他死部機就淨係用到殺他死

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

S_family 發表於 21-3-30 21:53
其實所有電蚊液都work,但你要留意番屋企d電位係咪有得咁插,我以前買過先發現原來我全屋d位係櫃後面,平 ...

Thx

子爵府

2024年龍年勳章

其實所有電蚊液都work,但你要留意番屋企d電位係咪有得咁插,我以前買過先發現原來我全屋d位係櫃後面,平 ...

好詳細分享,謝謝
之前萬0送左部,都仲未用

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

qq媽媽咪 發表於 21-3-30 20:14
有冇jm用過,有用嗎?

上次萬寧送過,用左無效果

大宅

請問BB可以用嗎?

琥珀宮

回覆樓主:

男爵府

Sallyb1a 發表於 21-3-30 22:20
上次萬寧送過,用左無效果

冇效果

wcpcelia    發表於 21-4-7 11:57

公爵府

lintoann 發表於 21-3-30 23:04
請問BB可以用嗎?

你自行決定,我問過健康院,開一陣冇問題,最緊要開得其實都係有開窗通風,唔係密室,同埋小心小朋友放隻手指係個窿度會焯傷,好熱ga
房我一直用殺他死,廳先其他牌,見樓上jm話冇用,你睇下其他牌子,我淨係知淘寶d蚊液有分小朋友用

子爵府

2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第一回

多謝,很詳盡

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

水晶宮

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至