潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

話說最近對Roulis 有興趣, 之後同我個SA 講. 不過當時仍未決定Mini or 23. 在上月SA offer 左我心儀spec嘅Mini Roulis. 但對我來說裝唔到太多野好難當返工包包所以忍痛reject 左. 等了一個月终於等到23. 我個SA 話我一定喜歡. 當佢一開箱我已經心心眼. 因為係我喜歡嘅午夜藍. 返到家裏再開箱看見它是黑色. 但第二天日光照射下呈現藍色. 真係好正.
另外我之前訂製嘅手錶亦到左. 今個weekend 真係收獲豐富但真係要食樹皮了

littlemoon00    發表於 21-4-12 23:09
Cheuk2012    發表於 21-4-12 23:08
wcpcelia    發表於 21-4-12 15:38
Santal    發表於 21-4-12 09:53
ada0707    發表於 21-4-12 09:37

禁止訪問

子爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

靚色呀

大宅

午夜藍

大宅

大宅

vinvillali 發表於 21-4-12 09:27
話說最近對Roulis 有興趣, 之後同我個SA 講. 不過當時仍未決定Mini or 23. 在上月SA offer 左我心儀spec嘅M ...

好靚呀
我都係剛收到訂製既錶 比想像中靚
呢期好多jm出roulis 呢 恭喜恭喜

水晶宮

話說最近對Roulis 有興趣, 之後同我個SA 講. 不過當時仍未決定Mini or 23. 在上月SA offer 左我心儀spec嘅M ...

大宅

你隻錶係幾時定㗎?我都訂咗表但我唔知我幾時有得拎

公爵府

牛年勳章

男爵府

bettyc123 發表於 21-4-12 12:27
你隻錶係幾時定㗎?我都訂咗表但我唔知我幾時有得拎
我一月中訂. D 錶陸陸續續會到

珍珠宮

呢個藍色好靚呀! 恭喜你買到心頭好!
另外, 想問吓訂錶係唔係要full pay晒先呀? 我有隻錶都想訂呀!

子爵府

大宅

午夜藍好靚,mini揹過上身我覺得有D細,未見過23實物唔知揹上身嘅效果係點?

複式洋房

好神奇有兩種色

男爵府

moniy 發表於 21-4-12 15:31
呢個藍色好靚呀! 恭喜你買到心頭好!
另外, 想問吓訂錶係唔係要full pay晒先呀? 我有隻錶都想訂呀!
...

我12月訂,full paid deposit,預計都係今個會收到

訂錶係之前promotion events, 好似一月已經完咗

珍珠宮

nicoleyying 發表於 21-4-12 19:25
我12月訂,full paid deposit,預計都係今個會收到

訂錶係之前promotion events, 好似一月已經完咗

Thanks!!
訂表promotion我知呀!不過我唔係想訂promotion款的錶!

大宅

午夜藍靚呀!

大宅

午夜藍真係好靚 ,似藍寶石嘅顏色咁

首頁

尾頁

跳至