懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

太太10月中預產,預計放完產假後應該下年1月左右要返工。而家煩惱緊邊個幫手湊B,四大長老有三個已經不在,餘下的都不合適。我地又唔想請工人姐姐,一來唔想屋企多個陌生人,二來又唔知工人姐姐點對個B。已經登記左育嬰園,但已知無咁快有位。想問下有人啲幫人湊B的服務?大埔及大圍都可以。

大宅

ryan0530 發表於 21-4-22 10:32
太太10月中預產,預計放完產假後應該下年1月左右要返工。而家煩惱緊邊個幫手湊B,四大長老有三個已經不在, ...

育嬰院幫到你, 一定好過社區保母

子爵府

問下育嬰園大約幾時有位?有D 3至4個月,有D好似要半年,跟住問定有無姨姨可以係產假後,育嬰園收BB之前湊住先,仲要諗定second plan,假如搵唔到姨姨可以點?BB病左,返唔到育嬰園又點?

別墅

太太10月中預產,預計放完產假後應該下年1月左右要返工。而家煩惱緊邊個幫手湊B,四大長老有三個已經不在, ...
如果屋邨/屋苑有啲熟既阿太可以問下佢哋有無附近啲全職阿太可以幫到手, 育嬰園同社區保母都唔易。幫我湊女個ee都係隔離屋阿太介紹, 住得近方便接送, 又唔使多個陌生人係屋企, 但人工就貴啲

大宅

識排定育嬰園,醒目﹗
你可去fb search 陪月保姆托兒湊B互助谷

首頁

尾頁

跳至