跳至

首頁

尾頁

別墅

想問問大家有冇做Nifty Pro ??
因為睇開個個醫生有介紹,但收Nifty Pro $5900同Nifty Pro plus $6000兩個都偏貴。
想問問大家做Nifty Pro 要幾錢???同有冇推薦?
見到間叫香港心收$4800 做Nifty Pro ,冇冇人做過?可以嗎?

複式洋房

zoie333 發表於 21-4-27 00:14
因為睇開個個醫生有介紹,但收Nifty Pro $5900同Nifty Pro plus $6000兩個 ...

plus有咩唔同?

複式洋房

因為睇開個個醫生有介紹,但收Nifty Pro $5900同Nifty Pro plus $6000兩個 ...

我睇開嗰個要7k(包超聲波)

複式洋房

我岩岩做左T21,$5500 (包超聲波)

別墅

suet_siufei 發表於 21-5-4 16:43
我岩岩做左T21,$5500 (包超聲波)

Nifty Pro 同T21有咩分別呢?

洋房

我聽人介紹去婦x (尖沙咀)做$4400 nifty pro plus ,一星期有result

洋房

water_pina 發表於 21-5-16 11:11
我聽人介紹去婦x (尖沙咀)做$4400 nifty pro plus ,一星期有result

邊間呀?

洋房

SLEE120 發表於 21-5-18 08:25
邊間呀?

怕呢度唔得名,婦x (=x健)

洋房

water_pina 發表於 21-5-18 08:38
怕呢度唔得名,婦x (=x健)

Thxxx

首頁

尾頁

跳至