自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買部二手手提電腦俾阿女上zoom用,但又驚易壞
Jm們,有無好介紹

子爵府

lintoann 發表於 21-4-30 01:09
Jm們,有無好介紹

二手真係唔好搞。搵啲平平地買部新好過

wcpcelia    發表於 21-5-4 11:59

大宅

kimmy2006 發表於 21-4-30 14:58
二手真係唔好搞。搵啲平平地買部新好過

明白,咁去百老匯,豐澤,定黃金買好D

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

lintoann 發表於 21-4-30 15:00
明白,咁去百老匯,豐澤,定黃金買好D

咩都唔識驚俾人呃,就去連鎖店,睇啱價錢買,同店員講唔係打機,家庭用穩陣就得,佢會介紹俾你 (即貴在靚display card果d未必適合,你唔需要)

大宅

Charlotte_mom 發表於 21-4-30 15:27
咩都唔識驚俾人呃,就去連鎖店,睇啱價錢買,同店員講唔係打機,家庭用穩陣就得,佢會介紹俾你 (即貴在靚 ...

Ok ok, thx

wcpcelia    發表於 21-4-30 16:15

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

https://store.acer.com/zh-hk/promotion-bubble?utm_campaign=eshop%20promotion%20bubble_umfb-pap-sales%20promotion-2021-hk&utm_source=facebook&utm_medium=social-ads&utm_content=nb&utm_term=link-fb%20news%20feed-()&fbclid=IwAR1hphnIAHjdfCmtKnqC-clTFrmbxzyyTddRAEE3BgX0DUhJcSJsTR8u4eo_aem_AXBwWggtgglA0K3n9uRECFJ1C9UW8K9bvQsQCM9lrq8fl-UEn68tEpKuGWMJYPzg2JzVjL7RGSo1UArmpxC0Rjw2j2Lp-b9P6mFFUekqhrNFOg
Acer做promo,可比較一下價錢

大宅

無$,買二手,我上網買了部$400+m另再買mon$200, ok,講彩数

大宅

Charlotte_mom 發表於 21-4-30 21:35
https://store.acer.com/zh-hk/promotion-bubble?utm_campaign=eshop%20promotion%20bubble_umfb-pap-sales ...

thx

大宅

happy66 發表於 21-4-30 21:52
無$,買二手,我上網買了部$400+m另再買mon$200, ok,講彩数

我係諗數俾小朋友粗用,因為佢哋好易整爛D嘢,我部舊電腦就俾佢唔小心整跌,碎曬

大宅

happy66 發表於 21-4-30 21:52

請問你買咩機咁平?

象牙宮

唔好買2手,
去買行機有問題上門維修,可以分期的。

大宅

如果對電腦維修熟嘅話,買2撐都冇問題。但如果完全唔識,就買全新或品牌display機,起碼有保障。有時ibm有啲display機賣,有3個月保養。

男爵府

如果只用 zoom, 買隻二手平板好過

子爵府

lintoann 發表於 21-4-30 01:09
Jm們,有無好介紹

去呢度丫
有保用

不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮。一天的難處一天當就夠了

大宅

raylife 發表於 21-5-1 17:50
如果只用 zoom, 買隻二手平板好過

平板屋企有,但唔知點解唔可以一邊叉電一邊用

大宅

森永牛乳 發表於 21-5-1 20:33
去呢度丫
有保用

正啊,多謝你的資料

首頁

尾頁

跳至