自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

隔離是否要延長至30/40天
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/619978/%E6%96%B0%E5%86%A0%E8%82%BA%E7%82%8E-%E7%9B%B4%E6%92%AD-%E5%B0%96%E6%B2%99%E5%92%80%E9%A6%99%E5%9C%92%E5%A4%A7%E5%BB%88%E5%8D%B0%E5%BA%A6%E5%A9%A6%E6%9F%93%E8%AE%8A%E7%A8%AE%E7%97%85%E6%AF%92-%E5%B1%85%E6%B0%91%E6%92%A4%E9%9B%A2%E6%AA%A2%E7%96%AB?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

病毒潛伏期越來越長...

pansy888hk    發表於 21-5-3 22:19

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

kayen 發表於 21-5-3 21:42
隔離是否要延長至30/40天
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/619978/% ...

好恐怖
放下自在

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

嘩!又全棟撒離檢疫?!21日真係唔夠喎!居民好慘!唔該全面封關!唔好再搞旅遊氣泡!

girlbear    發表於 21-5-4 13:12

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lojo11 發表於 21-5-3 21:45
病毒潛伏期越來越長...

反而我覺得係tester唔夠sensitive, 佢已26號去qe急症都negative

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

又變種

水晶宮

珍珠宮

回覆樓主:

伯爵府

酒店隔離時係用深喉口水檢測,根本信唔過,樣本攞得唔好,驗唔到

水晶宮

侯爵府

好難攪

象牙宮

幸福花海 發表於 21-5-3 21:50
酒店隔離時係用深喉口水檢測,根本信唔過,樣本攞得唔好,驗唔到

有jm分享係由專人了
放下自在

水晶宮

2024勳章

從重災區德里而來⋯⋯

大宅

全港東南亞人都要強檢

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

政府真係廢到呢,根本應該禁晒佢哋入境啦。

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lanhuahua 發表於 21-5-3 21:52
全港東南亞人都要強檢
一陣又比人話歧視南亞人

男爵府

回覆樓主:

水晶宮

又嚟

侯爵府

洋蔥頭媽咪 發表於 21-5-3 21:55
政府真係廢到呢,根本應該禁晒佢哋入境啦。

仲有泥泊爾未禁

洋蔥頭媽咪    發表於 21-5-3 22:01

大宅

Connielai 發表於 21-5-3 21:56
一陣又比人話歧視南亞人
防疫需要,至少強檢全港印度人,好恐怖

首頁

尾頁

跳至