自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

本身明明都靚,應該一帆風順至系

但因為陳冠希單嘢搞到個朵臭哂

結完婚又離婚,而家仲肥到咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

賣仔勿摸頭 發表於 21-5-11 15:08

有d嘅係自己揀嘅
不要從別人的嘴裡去認識我

瑪瑙宮

陳冠 A 無迫佢架喎.

珊瑚宮

玩死你都得

玩具萬歲!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

性格決定命運

子爵府

小朋友偶象個純情樣,同冠A個淫照樣反差太大, 係人都反感喇

至於離婚同肥, 係佢自己攞黎, 有人仲話佢肥都靚過好多人, 有乜咁慘?

珊瑚宮

回覆樓主:

條路佢自己選擇, 無得怨人, 只可講自己無帶眼識人。
就算件事後, 佢仍有唔少機會, 係佢自己無珍惜啫

伯爵府

主要系個人都有問題。
靚:己經有優勢,如果認真工作更好。
陳冠希:好多明星個朵都好一般,但如果她能好好發揮正能量的話,這只是小事一樁。(BOBO~E+都好幸福)
結婚:其實…佢知吾知自己為乜結婚??。
肥:公司和佢本身都處於放棄狀態,只系用佢僅餘的美貌上綜藝。

wcpcelia    發表於 21-5-12 10:24

水晶宮

全部都係個人選擇, 唔明點解你覺得佢慘

正如有人去打劫殺人而判囚, 你都會覺得佢慘?

水晶宮

一d 都唔覺得佢慘,亦唔覺得佢天真或純情
佢比好多人已經擁有好多,係佢無珍惜同善用

水晶宮

啱啱講咗,佢而家咁肥,係特登增肥拍戲。

英皇的宣傳手法,最終只會令人討厭佢旗下藝人。亞嬌暴脹,亞sa出來講亞嬌身體有病,所以咁樣。點知轉頭其實又唔係咁,係一日食5餐增肥。

無句真。

子爵府

cbeyond 發表於 21-5-11 15:22
條路佢自己選擇, 無得怨人, 只可講自己無帶眼識人。
就算件事後, 佢仍有唔少機會, 係佢自己無珍惜啫
...

就算件事後, 佢仍有唔少機會, 係佢自己無珍惜啫《——超級讚同!

男爵府

回覆樓主:

靚係靚,係無咩代表作,比人感覺佢成日唔知自己想點,又想要靚仔又想要有錢,有呢d條件嘅通常都好多女埋身,佢又點會食得住個男人

伯爵府

我覺得好幸運就真.

BBG1    發表於 21-5-11 18:51

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

條路自己揀

珍珠宮

好媽媽勳章

Debbie0331 發表於 21-5-11 15:26
我覺得好幸運就真.

系lor, 無meh 知識學識才華,但就好有錢lor

侯爵府

就算佢出左裸照,但佢賺到嘅錢
係我哋一般人打一世工都賺唔到
事業上,慘唔曬

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Jane1983 發表於 21-5-11 15:25
啱啱講咗,佢而家咁肥,係特登增肥拍戲。

英皇的宣傳手法,最終只會令人討厭佢旗下藝人。亞嬌暴脹,亞sa出 ...

成班人既大話講,講到出神入化,連唔到線

wcpcelia    發表於 21-5-12 10:25
Jane1983    發表於 21-5-11 16:30

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

唔覺,佢自己要行既路。

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

唔覺, 自己不自愛, 怪誰?
你會同你老公照D咁嘅相嗎? 至少我唔會.
她嫁這個老公的時候, 很多人(包括前妻)出面提醒過, 這個男人不可靠, 佢係都要嫁.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

首頁
12345...7

尾頁

跳至