自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

身體又有無什麼不適?
醫生又說萬一有傷風感冒就要遲些打,令我有些緊張(emoji)。另外,也擔心疫苗有無副作用

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Gigi1127 發表於 21-5-12 13:19
身體又有無什麼不適?
醫生又說萬一有傷風感冒就要遲些打,令我有些緊張(emoji)。另外,也擔心疫苗有無副作 ...

見到小五學生啱啱打完, 大部分都無乜野, 得1個本身敏感底, 應該係葯物敏感, 全身出疹, 要去醫生打敏感針
放下自在

男爵府

我幾年前打過,完全無唔舒服,連針口都無痛

wcpcelia    發表於 21-5-12 15:38

男爵府

Gigi1127 發表於 21-5-12 13:19
身體又有無什麼不適?
醫生又說萬一有傷風感冒就要遲些打,令我有些緊張(emoji)。另外,也擔心疫苗有無副作 ...

我12年前打左HPV 4價疫苗,打完無不適。岩岩上個月打埋HPV 9價疫苗, 打完係針口有少少紅腫,其他方面完全無不適

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

呀囡打9價,針口/手脾痛,其他ok

大宅

Strawberry_baby 發表於 21-5-12 14:27
我12年前打左HPV 4價疫苗,打完無不適。岩岩上個月打埋HPV 9價疫苗, 打完係針口有少少紅腫,其他方面完全 ...

打完4價可以再打9價?
我好多年前打左2價, 諗緊洗唔洗再打

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我同我女都有打, 完全沒有任何不適

男爵府

suki_joey 發表於 21-5-12 15:32
打完4價可以再打9價?
我好多年前打左2價, 諗緊洗唔洗再打

我打之前諮詢過醫生意見,佢話可以再打,因為依家打9價預防會更全面啲

首頁

尾頁

跳至