自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

何文田有兔仔鑽入按摩椅意外被夾傷!

今日(14日)凌晨2時許,男戶主開動按摩椅使用時,椅底有機件疑被物件卡住傳來異響,且傳來動物慘叫聲;男戶主查看下發現飼養的兔仔被機件夾着,他與妻子欲救無從,慌忙報警求助。

消防員接報到場拆解按摩椅,救出左盆骨嚴重受創的兔仔,女主人即時把牠放入布袋,在愛護動物協會職員協助下,送往獸醫診所進行急救。

子爵府

2021勳章

好慘兔兔

侯爵府

2021勳章

回覆樓主:

前排有隻貓都係咁樣夾死呀, 嗰單係家人到訪 ,冇為意隻貓開咗掣。

侯爵府

2021勳章

珍珠宮

2021勳章

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

公爵府

牛年勳章 2021勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

象牙宮

2021勳章

其實不嬲都要小心㗎啦!之前都聴過幾單,佢自己唔細心姐

雲母殿

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

兔兔好痛呀

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

我都有睇到呢單新聞,希望佢無事啦

男爵府

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

tutik 發表於 21-5-14 09:19
前排有隻貓都係咁樣夾死呀, 嗰單係家人到訪 ,冇為意隻貓開咗掣。
夾死左

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

好慘呀

複式洋房

回覆樓主:

好慘

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊