自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

有無睇《驪歌行》?

公爵府

回覆樓主:

睇咗3集後跳船...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mymarigold 發表於 21-5-18 10:40
睇咗3集後跳船...

一集都頂唔住
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

回覆樓主:

呢套睇預告已經冇興趣

wcpcelia    發表於 21-5-20 15:53

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

搞錯咗以為長歌行

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

rose-mag 發表於 21-5-18 10:47
一集都頂唔住

咁過份?
咁我有興趣睇下睇下頂到幾多集

公爵府

rose-mag 發表於 21-5-18 10:47
一集都頂唔住

第2集我係飛住睇,但去到第3集開頭真係頂唔順

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

vivibabyvivi 發表於 21-5-18 10:53
咁過份?
咁我有興趣睇下睇下頂到幾多集

我自已頂唔順啫,最怕嘈同鬧交戲,而家女主出場已經歪理當真理,自已唔想嫁又要屈人嫁妝,自已唔嫁又唔俾人娶,仲要理直氣壯,我頂唔順呢種邏輯,于正嘅戲我一向避之則吉,諗住俾次機會佢,都係唔得。

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

rose-mag 發表於 21-5-18 10:59
我自已頂唔順啫,最怕嘈同鬧交戲,而家女主出場已經歪理當真理,自已唔想嫁又要屈人嫁妝,自已唔嫁又唔俾 ...
睇落去有講原因,係個新郎之前非禮佢,加上女主細佬犯事要錢救助,佢至會咁做...
頭幾集,唔係咁好睇,但睇落又唔太差,我已經睇到40集

男爵府

回覆樓主:

呢位女主李一桐拍佐好多戲,拍極都唔紅,背後資源多,就係捧唔紅

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

我追緊,等緊星期四更新
想認識多啲屯門友

王國長老

Audrey1999 發表於 21-5-17 20:41
睇落去有講原因,係個新郎之前非禮佢,加上女主細佬犯事要錢救助,佢至會咁做...
頭幾集,唔係咁好睇,但睇落又 ...

NO啦,我睇緊御賜小仵作,雖然演員個個都唔識,男女主仲係戲劇學院學生未畢業,但故事吸引流暢,演員演得自然,導演功力好。

大宅

小平媽媽 發表於 21-5-18 13:17
我追緊,等緊星期四更新

我都追緊,ok la. 我鐘意許凱,超靚仔,又高,所以追,但被剪到戲份太少,激死!

侯爵府

rose-mag 發表於 21-5-18 13:54
NO啦,我睇緊御賜小仵作,雖然演員個個都唔識,男女主仲係戲劇學院學生未畢業,但故事吸引流暢,演員演得 ...
係唔係俊男美女? 故事講咩?

王國長老

Audrey1999 發表於 21-5-18 14:55
係唔係俊男美女? 故事講咩?

唔可以算俊男美女,但叫做越睇越順眼稱職。女主係好叻嘅仵作,古代驗屍官,單純可愛,唔係靚靚造型果種,男主係王爺,負責管三法司,好精明嘅刑獄師,故事由女主由窮鄉僻壤去京城考仵作開始,佢一直幫王爺偵探一件一件奇案,之後引出本身嘅身世之謎,背後隱藏住十八年前嘅懸案,牽引出多批人嘅陰謀。小製作,但因為故事流暢,角色討好,演員自然,而家陸劇熱度最高,口碑同受關注度比長歌行更好。

侯爵府

rose-mag 發表於 21-5-18 15:25

唔可以算俊男美女,但叫做越睇越順眼稱職。女主係好叻嘅仵 ...
故事幾吸引,多謝推介

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章

rose-mag 發表於 21-5-18 15:25

唔可以算俊男美女,但叫做越睇越順眼稱職。女主係好叻嘅仵 ...

有興趣, 多謝推介

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

諗住睇許凱
遲d先睇

依家睇緊遇龍

子爵府

好睇呀,期待緊大結局
李一同做戲幾吸引
]

首頁

尾頁

跳至