自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇睇佢送個仔返學果條片?佢真係怕啲人唔知佢明星?個仔好似唔想錫佢咁,跟住做晒做晒心心手勢,全部人開始睇show咁!本來都已經好唔鍾意佢,依家更加覺得佢好扮嘢

男爵府

我都覺得太誇張 不過啲老師好似冇乜反應

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

無睇, 但唔鍾意睇佢, 係娛樂圈無瓣掂, 佢返屋企照顧個仔好過!

大宅

Yukipooh 發表於 21-6-2 14:08

嗰啲係學校啲姨姨,應該日日都睇慣

男爵府

Kiwian 發表於 21-6-2 14:19
嗰啲係學校啲姨姨,應該日日都睇慣

我係平凡人, 所以好平凡咁樣拜拜

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係麻麻地

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

奀星通常都大動作

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我睇完個報道都真係O晒咀,誇張到爆,係佢先做得出咁作狀嘅嘢

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無睇段片..不過都想像到佢果D誇張又扮嘢

MARCHYAN    發表於 21-6-4 09:36
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢話D片要畀個仔第日睇返,佢先係佢嘅初戀喎, 佢都話佢自己好痴戀個仔, 仲要成日周圍同人講, 又話唔敢想像第日個仔拍拖佢會點, 真係痴痴地
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

水晶宮

但佢人真係冇野喎!冇架子,好見義勇為。果時佢見果個痴線導演好迫啲臨時演員一啖吞啲由火爐剛啱煲滾既熱粥,話我地臨時演員唔做野,個個演員唔出聲包括某兩角主要演員,係佢第一時間講笑形式咁大大聲同導演講:「煲粥熱架…導演您想收買人命咩…咁熱點擺落口呀…」。。。之後導演老尷懶友善客氣咁笑笑口聽佢講,冇再亂虐待蝦我地班臨時演員(只限果場)。

佢性格本身有啲十三點,但真心覺得佢係好人。

大宅

~仔仔媽咪~ 發表於 21-6-2 15:06
但佢人真係冇野喎!冇架子,好見義勇為。果時佢見果個痴線導演好迫啲臨時演員一啖吞啲由火爐剛啱煲滾既熱粥 ...

都係嘅,我唔識佢為人,只係見有時佢做啲啲嘢比較博出位覺得有啲反感。你親身經歷過,佢真係好見義勇為!唔係個個都做到,尤其是係做娛樂圈

大宅

但佢人真係冇野喎!冇架子,好見義勇為。果時佢見果個痴線導演好迫啲臨時演員一啖吞啲由火爐剛啱煲滾既熱粥 ...

禁止訪問

公爵府

Kiwian 發表於 21-6-2 14:06
有冇睇佢送個仔返學果條片?佢真係怕啲人唔知佢明星?個仔好似唔想錫佢咁,跟住做晒做晒心心手勢,全部人開 ...

佢無曬價值啦,所以搏老命刷存在感
深表同情和恭喜

翡翠宮

侯爵府

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

咁又幾好人

珍珠宮

Yukipooh 發表於 21-6-2 14:08

其實佢個仔都唔係好理佢囉!

珍珠宮

Kiwian 發表於 21-6-2 14:06
有冇睇佢送個仔返學果條片?佢真係怕啲人唔知佢明星?個仔好似唔想錫佢咁,跟住做晒做晒心心手勢,全部人開 ...

上次佢某事件後即刻全家出曬黎去做show

首頁

尾頁

跳至