自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

人渣, 同阿媽關係又唔好, 但18歲女點解要啞忍, 唔識即時報警呀, 好慘!

42歲倉務員被指於2018年底,趁到女友母親住所組裝睡床時,強姦女友的18歲女兒,奪去少女初夜,更向她稱「都話你要畀我啦」,並威脅她若告之他人會不讓她外出上班。該倉務員又被指在其後的5個月內再4度強姦女友的女兒。該名少女因害怕不能上班故一直啞忍,至最後一次疑遭強姦後,終決定告訴上司並報警處理。該倉務員今(11日)於高院否認5項強姦罪,控方讀出開案陳詞,揭發X與被告同住時經常遭被告虐打,被告早前已就虐打一事向法庭承認兩項毆打罪。案件下周二續審。

現年42歲的被告被控於2018年某日至2019年4月28日,5度在18歲女事主X的外婆家強姦X;控方指X於2000年11月出生,約12歲時生父過身,剩下她與胞妹及母親,X其後於家舍居住,直至2017年滿16歲後便搬回與母親等居住,當時母親已與被告同居且為他誕下一女。在2018年年底,被告與X同去X外婆家組裝睡床,當時單位只有他們2人,被告帶X到外婆房間要其坐在床邊。期間被告把X推落床,揭起其上衣,再把X雙腿放在他肩膊以強姦她。X曾嘗試推開被告及夾緊雙腿,但不成功,X感驚慌並以雙手掩面,期間被告稱「都話你要畀我啦」,最終被告成功強姦X且沒有使用避孕套。事後X衝入洗手間見下體出血便知已失去貞操。被告命令X不要把事件告之他人,否則會不讓X外出工作及不讓她與母親同住。X因害怕不能上班且朋友不多,故選擇啞忍。

控方續指,其後被告又4度在X的外婆家以同樣手法強姦X。最後一次強姦事件發生於2019年4月28日,當時被告要X與X的三妹同到X外婆家,期間被告扯着X的上衣拉她進房再強姦她且沒有使用安全套;控方指X不敢把事件告訴母親,因母親與被告關係好且經常說X難以管教,故認為投訴亦無用。而X自2019年4月在一間漢堡店工作,認為該店的兩名經理很關心她,故把被性侵之事告之他們,對方建議報警,但X怕無地方住故沒有聽從。直至最後一次被強姦後約兩天,她在被告手機內發現一些女性下體照片,更認出是自己,最終她在經理的鼓勵下報警求助。

茶類愛好者    發表於 21-6-13 09:19
kwhkwh    發表於 21-6-12 20:09
SiuBBee    發表於 21-6-12 11:12

珍珠宮

回覆樓主:

手機內有相,想甩身都難,判10年都少

伯爵府

子爵府

2021可愛聖誕B勳章

mickeyeva 發表於 21-6-11 23:55
人渣, 同阿媽關係又唔好, 但18歲女點解要啞忍, 唔識即時報警呀, 好慘!

因為,個女仔無依無靠!又無瓦遮頭,真陰公!

男的正禽獸!女的枉為人母,兩個人渣只懂欺負弱小,不負責任,希望重判

每日笑一笑    發表於 21-6-14 09:51
goldpiglet    發表於 21-6-12 12:00

子爵府

唉!女孩好慘,原本生活在家舍還好,搬番同阿媽住就搞成咁....

真心希望每一位有女而又再婚嘅阿媽,真係要盡責任保護下一代,連親生阿媽都吾理/吾幫/吾信,發生性侵這種事,孩子真係好慘,這些陰影晒是跟一世的

auroresy    發表於 21-6-12 21:43

珍珠宮

回覆樓主:

人渣

子爵府

好變態

子爵府

princesssarah 發表於 21-6-12 00:06
唉!女孩好慘,原本生活在家舍還好,搬番同阿媽住就搞成咁....

真心希望每一位有女而又再婚嘅阿 ...

啱,講得好好

「真心希望每一位有女而又再婚嘅阿媽,真係要盡責任保護下一代」

男爵府

唉!好慘!
見到呢啲新聞好嬲 !
唔明白呢啲賤人係乜嘢心態, 好變態!

男爵府

回覆樓主:

侯爵府

mickeyeva 發表於 21-6-11 23:55

其實18歲又已出來做嘢,點解明知比人強唔敢報警,都可同社工求助,住院舍應該識不少社工

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

禽獸不如!判十年都嫌少!

侯爵府

princesssarah 發表於 21-6-12 00:06

真心希望每一位有女而又再婚嘅阿 ...

佢亞媽都唔方好,自己再婚,但個女要住家舍

侯爵府

yuyueng 發表於 21-6-12 00:16
禽獸不如!判十年都嫌少!

上次強姦親女都係判3年幾咋

洋房

回覆樓主:

正一禽獸同人渣!
女孩子好慘無依無靠 希望佢可以振作

子爵府

虎到金來勳章

最衰个亞媽,無带眼識人!

男爵府

真係人渣,仲要影埋相

水晶宮

以前會覺得呢D後父冇學識, 老粗, 至做呢D不道德既事

但呢個後父才42歲, 細過我, 難以想像黠解咁冇廉恥

珍珠宮

回覆樓主:

垃圾社工,屋企有不認識的男人,阿媽無心理個女都叫佢回家住。家舍可住到18歲,之後可轉成人家舍住多兩年,期間可申請公屋。不合適的家庭根本不應該叫少女回家住。以前識人都係咁造成悲劇。

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁
12345...10

尾頁

跳至