懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

私院明德好唔好? 呢排成日見到佢哋個廣告洗版 有冇媽媽可以分享下 係咪好貴?

珍珠宮

唔知好唔好,但我觀察胎心時係醫院聽d姑娘講八卦野,咁岩係講呢間醫院~好似係講呢間醫院d姑娘態度唔好

大宅

Fanfan7321 發表於 21-6-17 12:43
私院明德好唔好? 呢排成日見到佢哋個廣告洗版 有冇媽媽可以分享下 係咪好貴? ...

我係明德做過產檢, 遇過既姑娘都好細心同好好人。環境好靜,有私隱。但佢係山頂,得一條路,交通上麻煩d

洋房

我一年前係明德生啊 ! 個時我第一胎,好基本野都唔知,醫生又耐心 又畀到好多專業意見,順產 / 開刀,比我自己決定!

同埋醫院package個D都好齊,又照得清楚,姑娘態度唔好 我又唔覺wo 一開始我都怕會好惡 但照顧我個幾個都好好人 好細心 住得好開心 所以我今胎都會係呢度!

民房

明德唔係富豪要去既醫院咩? 我呢啲一般人諗都唔會諗啊!

民房

回覆 我愛上班 的帖子

價錢出面成日講到好貴,但其實其他私院都差唔多, 明德唔係貴好多喇!重點係私院果然唔同d,護士貼心 服務好好!環境好好!遠離市區 休息一流 生仔已經辛苦 比自己chill 下啦

大宅

有朋友好多年前在明德做婦科手術,
話所有野都好好,無野挑剔

民房

剛剛去檢查,,確定有了BB好開心的事,
又係有朋友叫我去明德産檢 話服務超好! 但我15 16 怕洗多錢... 但又想安全d 舒服d..

洋房

回覆 momo9510 的帖子

其實你岩岩有唔使去照咁貴住,你可以去你附近既婦科診所睇下先, 後期就去私家!我都係後期先去明德,醫生護士好有心最重要唔洗等等等! 最怕見醫生就好快 ,等見醫生就成個鐘!

btw 有咩想問,唔明,流程之類都可以pm我啊 大家互相幫忙!

首頁

尾頁

跳至