自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

科興的疫苗中心好full,有無人係私家診所打?

點解打科興的中心會少過復必泰?

大宅

我就喺私家打,快靚正

珍珠宮

我家人响E生度打,好貼心,唔洗等。。。好好

la_source    發表於 21-7-2 12:15

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

anniellm 發表於 21-7-2 08:41

到!第一轉已打,聞說多人打,家陣都要排成個星期

放下自在

伯爵府

咁我都決定在私家打!
一嚟返屋企,打完可以快啲返屋企休息,又容易book

大宅

回覆樓主:

有去私診,唔使預約,直接walk in 登記,等一陣有得打。

男爵府

好早之前已係私家打,快靚正,到我媽上星期想預約,已去到7日尾,好彩當日有個段有位,佢可即日打

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我喺私家打,快靚正

大宅

私家已打

象牙宮

回覆樓主:

4月已打齊,方便,早1日book位啫

男爵府

回覆樓主:

私家診所打科興
近屋企又有家庭醫生

伯爵府

請問如果係私家打,有無電子針咭?

男爵府

anniellm 發表於 21-7-2 12:14

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

anniellm 發表於 21-7-2 12:14

當然有,係無得送口罩啫
放下自在

侯爵府

anniellm 發表於 21-7-2 08:41

診所呀,近好多

男爵府

回覆樓主:

咁大家喺診所打完針,係咪都喺診所要等了30分鐘先走得?

瑪瑙宮

我响私家打, 要預約喎, 去到都要等.

水晶宮

我父母同工人都係喺樓下商場的私家打科興的

象牙宮

fanny2014 發表於 21-7-2 12:26

係!收左id做登記,夠時間先比返你
放下自在

水晶宮

fanny2014 發表於 21-7-2 12:26

係呀,at least 我父母同工人打嗰間係

首頁

尾頁

跳至