自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

請問有無用家可以分享一下好吾好用?睇到廣告$31x好似好抵,吾知能吾夠力磨?謝謝分享

伯爵府

babycam 發表於 21-7-3 20:07
請問有無用家可以分享一下好吾好用?睇到廣告$31x好似好抵,吾知能吾夠力磨?謝謝分享

...

i want to know too

公爵府

回覆樓主:

成日賣廣告hard sell,又話7月13日前$318,已經售罄啦,根本就係呃人

恭賀新禧,迎春接福!

珍珠宮

Mrs.Chan 發表於 21-7-3 20:37
成日賣廣告hard sell,又話7月13日前$318,已經售罄啦,根本就係呃人

...

因為係同類型產品算平,命有保養好過淘寶囉,所以多人買啩。睇到寫咗會返貨,希望有用家分享一下,吾知夠吾夠力。好似有啲細機磨吾到蘿蔔同火龍果之煩

Love and Kindness are never wasted.

琥珀宮

babycam 發表於 21-7-3 20:07

...

剛才見東張條片,奇異果仲有好多汁喎
之前都有研究過淘寶同款,評價係直身呢款仲磨完仲有好多汁,因為個葉細同短

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

Mrs.Chan 發表於 21-7-3 20:37

...

咁攪笑,頭先節目仲不停咁硬銷

珍珠宮

mandy952 發表於 21-7-3 20:46
剛才見東張條片,奇異果仲有好多汁喎

所以心思思想買

Love and Kindness are never wasted.

公爵府

babycam 發表於 21-7-3 20:41
因為係同類型產品算平,命有保養好過淘寶囉,所以多人買啩。睇到寫咗會返貨,希望有用家分享一下,吾知夠 ...

會返貨就好喇,會留意下幾時有貨,如果見到佢返貨,大家提下 ,火龍果唔算硬,如果火龍果都磨唔到都好廢
恭賀新禧,迎春接福!

琥珀宮

babycam 發表於 21-7-3 20:47
所以心思思想買

我係話奇異果磨完d渣仲有好多汁,即係磨唔得晒

象牙宮

淘寶一樣款,
億世家都係一樣款可以去睇下。
見電視榨完都好多汁咁。

珍珠宮

Mrs.Chan 發表於 21-7-3 20:49
會返貨就好喇,會留意下幾時有貨,如果見到佢返貨,大家提下 ,火龍果唔算硬,如果火龍果都磨唔到 ...

係啊,我睇到有啲細機磨火龍果啲籽會塞住啲,所以好想知道呢部機究竟得定吾得囉。我吾想買件垃圾返屋企擺

珍珠宮

mercurycc 發表於 21-7-3 20:51
淘寶一樣款,
億世家都係一樣款可以去睇下。
見電視榨完都好多汁咁。

剛剛睇咗億世家個價錢$679.90,有啲貴

象牙宮

babycam 發表於 21-7-3 21:09
剛剛睇咗億世家個價錢$679.90,有啲貴
前排見用app買3百幾,原本有d興趣,
所以記得,好似成日做。

珍珠宮

mercurycc 發表於 21-7-3 21:15
前排見用app買3百幾,原本有d興趣,
所以記得,好似成日做。

你最後有無買到?買咗邊一部?

象牙宮

babycam 發表於 21-7-3 21:17
你最後有無買到?買咗邊一部?
無買,
因為朋友買左部貴野,榨出來 d 渣係乾身,
知道幾百元既機做唔到,就放棄了。

珍珠宮

mercurycc 發表於 21-7-3 21:21
無買,

一分錢一分貨,明白嘅

珊瑚宮

mercurycc 發表於 21-7-3 21:21
無買,

應該係,我見朋友話億世家部機,唔好晒,渣再磨多一次,即係好多水。
我個部, 渣摸落濕, 但唔可以再番搾。

象牙宮

cbeyond 發表於 21-7-3 21:38
應該係,我見朋友話億世家部機,唔好晒,渣再磨多一次,即係好多水。
我個部, 渣摸落濕, 但唔可以再番搾 ...

榨多次都有汁?
你果部成日行街見做 promote,
一時送呢樣一時送果樣。

珊瑚宮

mercurycc 發表於 21-7-3 21:51
榨多次都有汁?
你果部成日行街見做 promote,
一時送呢樣一時送果樣。

朋友話搾完見好濕, 佢會倒返d渣搾多一陣。
我部,鬼咩, 算貴, 現在又多牌子出左同類型機,唔送乜送乜, 邊個買家
老實, 若果我未買, 就買部平平地就算,我都唔係經常用。
果汁機vs慢磨機用的比例, 係95%:5%,好少用。

珍珠宮

回覆樓主:

小米唔知好唔好
話原個橙不用切

首頁

尾頁

跳至