自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2021勳章

好似幾平保额都Ok,仲10年不變,恆生都應該幾穩陣吓咁,有冇人指教吓!

洋房

我有幫老公買,因為佢係經濟支柱,我地又供緊樓。買左300萬那個,一個月俾300幾蚊。

子爵府

大家好,我都想知易安康個計劃有冇其他jm買過,或有意見?

男爵府

2021勳章

sabun 發表於 21-7-15 08:13
好似幾平保额都Ok,仲10年不變,恆生都應該幾穩陣吓咁,有冇人指教吓!

定期壽險,消費式,如果有樓供緊而又係唯一經濟支柱,應該要買,唔貴而萬一有事有錢攞

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

我有買佢普通人壽,每月大概$100, 保額100萬!

男爵府

2021勳章

sisilee321 發表於 22-4-29 01:15
定期壽險,消費式,如果有樓供緊而又係唯一經濟支柱,應該要買,唔貴而萬一有事有錢攞
...

係,我都係咁話,又唔係貴,我成日同d要供樓既朋友講。
當自己買小件衫,有乜事仔女都有錢贖樓!

男爵府

2021勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

有買純人壽50萬,yuu我雙倍積分一年
開心過每一天吧!

水晶宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我喺恆生有買易安逸,買嗰陣無諗太多,都係俾保障屋企人

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊