自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

甘比真係勁,話到事。又見到隔離台班打手係人地商場派嬲嬲。希望多D人支持聲夢學員

男爵府

Forverhappy 發表於 21-7-19 00:48
甘比真係勁,話到事。又見到隔離台班打手係人地商場派嬲嬲。希望多D人支持聲夢學員

...

人哋香港首富咁得閒理啲嘢咩.真係搞笑

珍珠宮

畀面勳章

...

根本唔洗理呢班無聊人,甘比身為老闆娘都親自出嚟同班學員影相,可想而之幾咁重視呢個event,話之你班打手响度搞搞震

SiuBBee    發表於 21-7-19 15:16

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

真係犀利,連甘比都俾面嚟影相撑場

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

明日好多商場直播決賽,班妖粉會要好忙咁去FB派嬲。

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

班無聊人根本唔駛理

子爵府

...

我一直都有追開星夢傳奇,非常支持12位年青人尋找夢想,我上星期都有去到荃灣Citywalk同佢地打氣。明天總決賽,我最喜歡的三位參賽者係Archie, Chantel and Yumi,希望佢哋明晚有出色嘅表現!

珍珠宮

熱血金章

回覆樓主:

tvb做得好,炒熱個節目,再嚟直播賽果,真係好有氣氛 像時光倒流,各自歸家趕睇劇集大結局。
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

子爵府

回覆樓主:

不過TVB也有感周一很多上班族未必能趕及晚上8時半前回家睇《聲夢傳奇》,故與11個商場洽商安排直播當晚決賽,包括:奧海城、屯門市廣場、APM、大埔超級城、元朗廣場、新翠商場、荃新天地、東港城、將軍澳中心、上水廣場及Mikiki。

子爵府

回覆樓主:

啲妖人粉話聲夢post洗版,又唔講下你班妖人周圍都見,污染視覺,影響市容

wcpcelia    發表於 21-7-19 15:31

子爵府

sinchui 發表於 21-7-19 02:21
啲妖人粉話聲夢post洗版,又唔講下你班妖人周圍都見,污染視覺,影響市容
...

哈哈哈哈~說得好

珊瑚宮

回覆樓主:

有錢人點會怕班無錢網上打手
Good呀, 多d商場show, 帶動人流,加激死班白痴都好

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

sinchui 發表於 21-7-19 02:20
不過TVB也有感周一很多上班族未必能趕及晚上8時半前回家睇《聲夢傳奇》,故與11個商場洽商安排直播當晚決賽 ...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

...

佢哋除咗做咁,仲有咩做呀

大宅

...
無入過隔離台post睇同回應,唔想幫佢地增加點擊率,佢地自己圍爐吧!
不過,今日好大雨,唔知直播會唔會有影響

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

...

今日班傻人話唔去人哋嘅商場啫,聽日就唔記得咗,走去皇室堡食牛角㗎啦!

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

妖人做嘢特別攪笑啦,日日煲熱個大叔post, 睇吓個收視有無30點!

男爵府

...
哈哈!我係會因見到佢哋啲廣告而唔想買果樣嘢,佢哋嘅樣好趕客!

水晶宮

班白痴成日去人哋場派嬲,好心啦,長期活係自己世界,又唔抵得人哋好,自己又唔進步,行為思想好幼稚

首頁

尾頁

跳至