潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前一直有跟一個SA儲緊spending,但岩岩晌第二間鋪見到心水既袋on shelf就買左,見mini pop h有貨又順手買埋

如果比我跟開個SA check到呢個購買紀錄會唔會有影響架

別墅

babyniko 發表於 21-7-20 13:58
之前一直有跟一個SA儲緊spending,但岩岩晌第二間鋪見到心水既袋on shelf就買左,見mini pop h有貨又順手買 ...

睇你分別spend 了多少

別墅

之前一直有跟一個SA儲緊spending,但岩岩晌第二間鋪見到心水既袋on shelf就買左,見mini pop h有貨又順手買 ...

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

所以真係麻麻地鍾意 H 嘅 spending 制度 見到第二間 shop 有心水嘢唔通唔買咩

la_source    發表於 21-7-20 15:53

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

Joyce0 發表於 21-7-20 14:01

跟開個個SA,本身訂左野,到貨既話就差唔多架啦

大宅

esmehouse 發表於 21-7-20 14:04
所以真係麻麻地鍾意 H 嘅 spending 制度 見到第二間 shop 有心水嘢唔通唔買咩 ...

就係咁諗囉,咁難得見到有心水袋on shelf

仲要係第一次見真身

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

我都係咁話
本身係中sogo買開野,今日約左朋友係Lee Garden 飲野,咁近城皇廟又點會唔求簽

別墅

babyniko 發表於 21-7-20 14:07

仲要係第一次見真身

我明~

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

babyniko 發表於 21-7-20 14:07

仲要係第一次見真身
所以我都唔會班照買
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

奇奇媽媽 發表於 21-7-20 14:11
我都係咁話
本身係中sogo買開野,今日約左朋友係Lee Garden 飲野,咁近城皇廟又點會唔求簽 :waha ...

咁JM 你係咪分開幾個account 定點?

大宅

我都有類似你經歷,難得見到心水野唔通唔買咩?

大宅

favv88 發表於 21-7-20 16:49
我都有類似你經歷,難得見到心水野唔通唔買咩?

就係囉,真係難得一次見到
咁JM你最後有無同你自己個SA講返聲呀?

侯爵府

jm 可否分享吓on shelf買到咩靚袋

複式洋房

我會用第二個ac買啊

男爵府

2021勳章

Joyce0 發表於 21-7-20 14:56
咁JM 你係咪分開幾個account 定點?

無呀,只係睇下有無 assessories 同silk scarf,順便睇下會唔會遇到夾既SA,結果係好多野都無,我只係買左條馬仔scarf ,慳返

大宅

2021勳章

有咩正袋on shelf

大宅

babyniko 發表於 21-7-20 17:13
就係囉,真係難得一次見到
咁JM你最後有無同你自己個SA講返聲呀?

無,我仲要係同鋪Tim, 之後決定跟新sa

wcpcelia    發表於 21-7-21 10:39

別墅

奇奇媽媽 發表於 21-7-20 17:29
無呀,只係睇下有無 assessories 同silk scarf,順便睇下會唔會遇到夾既SA,結果係好多野都無,我只係買左 ...

邊條馬仔scarf?

男爵府

2021勳章

Joyce0 發表於 21-7-20 18:37
邊條馬仔scarf?

本身都中意的

大宅

reichan 發表於 21-7-20 17:33
有咩正袋on shelf

今日去HC,個 shelf吉架

首頁

尾頁