夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

雖然「寧教人打仔莫教人分妻」,但呢種生活持續到幾耐,我要一世承受?
背景:13年經介紹識佢,15年結婚19年尾仔出世,19年4月單程證換HKID,男方家人系內地,我全職主婦,同我父母弟一齊居住。
主要問題
1,夫妻生活
2,親子
3,溝通
男方勃起障礙,性生活不協調我一直忍,經歷两次胎停,查不孕,醫生一句話令我拍板做IVF「少精弱精畸精重度根本生唔到小朋友」,因為醫院開錯藥最後搵第二間醫院做1次成功。本以為生咗小朋友他放下心理負擔,希望夫妻生活有改善,現實情況更差,吃偉哥也不持久,戴完套就謝幕,他話打手槍唔吃藥沒問題。如是者,產後一年半只同房3次。
待續。。。

大宅

回覆樓主:

我覺得你地冇感情基楚就結婚(對方仲有可能只為張身份証),仲要對住你都起咗到,分分鐘根本對你冇興趣,夾硬係咪一齊有咩意思姐。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

SmileCheung 發表於 21-8-2 11:00
雖然「寧教人打仔莫教人分妻」,但呢種生活持續到幾耐,我要一世承受?
背景:13年經介紹識佢,15年結婚19年 ...
你係香港出生?

禁止訪問

牛年勳章

男爵府

從新出發 發表於 21-8-2 11:41
我覺得你地冇感情基楚就結婚(對方仲有可能只為張身份証),仲要對住你都起咗到,分分鐘根本對你冇興趣,夾 ...

大宅

SmileCheung 發表於 21-8-2 11:00
背景:13年經介紹識佢,15年結婚19年 ...

即係你嫁左個大陸男人?

首頁

尾頁

跳至