自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

想買個籃球,網購就方便,但唔知有沒有伏,求分享/推介?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

MrBeast 發表於 21-8-7 08:59
想買個籃球,網購就方便,但唔知有沒有伏,求分享/推介?

D字頭平價運動用品店,試完先買/網上訂都得,仿皮藍球都係百幾,質素幾好,可以考慮吓。

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

decathlon?

水晶宮

畀面勳章

我去過D網買過,晚上落單第二日黃昏就送貨,超快!買滿$500可免運費,否則運費$40

侯爵府

kaheiboy 發表於 21-8-7 12:51
D字頭平價運動用品店,試完先買/網上訂都得,仿皮藍球都係百幾,質素幾好,可以考慮吓。
...
decathlon? 原本想order, 點知我想買的model超過$500 都要收$40 運費,之後搵到另一間的,收$18,但未聽過未用過唔知有無伏

侯爵府

lovelybaby2015 發表於 21-8-7 13:17
我去過D網買過,晚上落單第二日黃昏就送貨,超快!買滿$500可免運費,否則運費$40
...
d 店自己品牌平靚正,實體店又可以慢慢試

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

MrBeast 發表於 21-8-8 07:33
decathlon? 原本想order, 點知我想買的model超過$500 都要收$40 運費,之後搵到另一間的,收$18,但未聽過 ...

係Decathlon有質素,價錢平,最好係任試(emoji)

子爵府

Decathlon服務好好, 我常去中環店, 好大間可慢慢試. 怎樣揀跑鞋, 怎樣揀跳繩, 我都是問店員, 佢地好有耐性回答.

侯爵府

update 下,最後揀左間未聽過的,平幾十,用順豐送,好彩好顺利。

ps. 唔好問我邊間,費事比人入位

首頁

尾頁

跳至