影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

好好睇,今集教一名失明人士划艇。

男爵府

2021勳章

Jamesmama 發表於 21-9-8 23:35

明天Ian 出場,應該幾感動。

珍珠宮

2021勳章

求婚果pair 都好感動

侯爵府

好媽媽勳章

我覺得Tiger同阿妹好襯

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

伯爵府

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2021勳章

回覆樓主:

Ian 出現斌琳面前,好感動,好好睇

伯爵府

noel2010 發表於 21-9-9 02:45
明天Ian 出場,應該幾感動。

Cami呢個朋友真係好好

男爵府

2021勳章

Kuromi1127 發表於 21-9-9 23:22

係,而且她的樣是有一種愛心的美,很難得。

侯爵府

好媽媽勳章

呢集好感動,流住開心的眼淚睇,well done.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

侯爵府

好媽媽勳章

每一part 都好感動,剪髮,化妝,安排都好有愛,每個人都流露出對斌琳的愛。

斌琳加油

侯爵府

好媽媽勳章

Kuromi1127 發表於 21-9-9 23:22

Cami真係斌琳嘅天使。

侯爵府

好媽媽勳章

Kuromi1127 發表於 21-9-9 23:21
Ian 出現斌琳面前,好感動,好好睇

Ian 對Fans好有愛,張咭寫滿哂字,斌琳睇住張咭爆喊,文字一定好touching

伯爵府

noel2010 發表於 21-9-9 23:29
係,而且她的樣是有一種愛心的美,很難得。

有呢個朋友真係好幸褔!!!
呢套幫緊你真係好有heart, 值得支持既節目

伯爵府

Jamesmama 發表於 21-9-9 23:39
Ian 對Fans好有愛,張咭寫滿哂字,斌琳睇住張咭爆喊,文字一定好touching

Ian真係好有心, 親手寫咭, 雖然唔係啲乜野既禮物, 但真係好有心意, 值得欣賞

侯爵府

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

Kuromi1127 發表於 21-9-10 10:01
Ian真係好有心, 親手寫咭, 雖然唔係啲乜野既禮物, 但真係好有心意, 值得欣賞
...

呢part真係好感動斌琳真正需要的是心靈安慰與扶持。Ian 好細心,他明白她真正的需要,那張充滿Ian心思的斌琳專屬卡,是真正的心靈雞湯
斌琳要繼續加油(emoji)(emoji)Cami 感謝您

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

呢個節目好睇!每集都有感動位,斌琳呢集特別感人,欣賞佢果度份樂天性格,cami 真係難得好女仔,希望佢地兩個都繼續幸福快樂!
呢個節目總共有幾多集?

伯爵府

回覆樓主:

好好睇,日日都有感動位,Viu tv拍呢啲節目真係好有 heart, 好正!

伯爵府

cassie0025 發表於 21-9-10 14:05
呢個節目好睇!每集都有感動位,斌琳呢集特別感人,欣賞佢果度份樂天性格,cami 真係難得好女仔,希望佢地 ...

睇斌琳好似獨居,唔知有冇人去照顧佢日常起居飲食。

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

【今晚一齊應援珈其媽媽(emoji)】
為咗答謝媽媽嘅養育之恩同無條件支持,珈其決定委託應援團幫手,送驚喜畀媽媽,幫佢好好按摩鬆一鬆,不過,睇珈其嘅手勢,會唔會送按摩椅安全啲?

今晚有tiger同Franki

伯爵府

mingaga 發表於 21-9-10 13:51

呢part真係好感動斌琳真正需要的是心靈安慰與扶 ...

尋晚係珈其媽媽
好有愛

大宅

Jamesmama 發表於 21-9-8 23:35

每集都有感動位,好睇啊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊