潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家覺得呢個拼接色如何?
值得收藏嗎
與其選擇純色 不如選擇特別d嘅色
至少唔容易撞袋 細細個拼色又夠搶眼
只係比較少見 睇唔慣
愛馬仕的拼色是不是都幾有收藏價值?

ada0707    發表於 21-9-14 11:33

伯爵府

2021勳章 陪月勳章 畀面勳章

minipig318 發表於 21-9-13 20:56
大家覺得呢個拼接色如何?
值得收藏嗎
與其選擇純色 不如選擇特別d嘅色

H每年都有特別的工藝做主題,今年係拼皮,有年袋代表性。冇人會知一件H產品會唔會升值,今日高價唔代表三年後仍然高。最緊要買自己真心鐘意的spec。
work hard PLAY hard

複式洋房

jenniferK 發表於 21-9-13 21:00
H每年都有特別的工藝做主題,今年係拼皮,有年袋代表性。冇人會知一件H產品會唔會升值,今日高價唔代表三 ...

謝謝Jennifer的意見 原來今年係拼皮~之前見到呢一種拼皮有另外兩個顏色 以為一直都有呢一個工藝 原來今年先有 你講得啱 確實唔會知道將來呢件產品仲罕唔罕有 鍾意就唔使諗咁多~

wcpcelia    發表於 21-9-15 10:51

複式洋房

No offence 我覺得佢哋的拼色。。。唔多討好

大宅

回覆 minipig318 的帖子

我都唔識欣賞,左右咁拼實在太特別。我朋友話概念應該黎自環保......用剩啲皮夾埋一齊又可以做多一個

複式洋房

Hyssss 發表於 21-9-13 22:31

所以我都考慮咗好耐 但有幸見到實物確實有驚喜 對於我呢對只對黑白灰有興趣嘅人都覺得又唔差bo 有可能有Hermes光環 愈睇愈順眼

複式洋房

SuperbabyCrab 發表於 21-9-13 22:43
回覆 minipig318 的帖子

我都唔識欣賞,左右咁拼實在太特別。我朋友話概念應該黎自環保......用剩啲皮夾埋 ...

唔通同petit H一樣環保?

大宅

Hyssss 發表於 21-9-13 22:31

我都覺得麻麻地

男爵府

2021勳章

各人喜愛唔同,最緊要自己鍾意,用得開心

樓上2樓jm講得好岩,將來既野唔好諗,保唔保值都唔好理,最緊要自己用得開心,用得靚
堅持到底, 就是勝利!

公爵府

2021勳章 好媽媽勳章

我覺得ok wor, 低調得來有d特色⋯

伯爵府

2021勳章 陪月勳章 畀面勳章

minipig318 發表於 21-9-13 23:34
所以我都考慮咗好耐 但有幸見到實物確實有驚喜 對於我呢對只對黑白灰有興趣嘅人都覺得又唔差bo 有可能有He ...

印象中打開係lime色。其實呢個顏色拼法唔差,不過用落呢個袋型要自己鐘意就gogogo。
H唔同spec有唔同的支持者,只係幾時遇到知音人。
work hard PLAY hard

複式洋房

wastewater 發表於 21-9-14 12:43
各人喜愛唔同,最緊要自己鍾意,用得開心

樓上2樓jm講得好岩,將來既野唔好諗,保唔保值都唔好理 ...

對對對~

複式洋房

blackypurin 發表於 21-9-14 13:29
我覺得ok wor, 低調得來有d特色⋯

睇吓睇吓又覺得幾唔錯 因為佢拼嘅都係大象灰x芝麻色 至少唔係九唔搭八嘅顏色反而睇返淨色好似唔夠吸睛

複式洋房

jenniferK 發表於 21-9-14 14:08
印象中打開係lime色。其實呢個顏色拼法唔差,不過用落呢個袋型要自己鐘意就gogogo。
H唔同spec有唔同的支 ...

佢打開係bleu indigo 深藍黑色
我都覺得咁樣拼其實幾出 隨着而家好多jm都入坑 與其揀啲保險嘅顏色 不如揀啲特別野 唔易撞,大袋拼色就唔好啦 細袋我就覺得幾ok

別墅

呢款拼色都好呀
兩款大地色都安全

如果你鍾意,然後平時啲衫又襯到,就 go ahead 喇!

wcpcelia    發表於 21-9-15 10:52

複式洋房

minipig318 發表於 21-9-14 15:16
睇吓睇吓又覺得幾唔錯 因為佢拼嘅都係大象灰x芝麻色 至少唔係九唔搭八嘅顏色反而睇返淨色好似唔夠 ...

我前幾日都有幸係官網見到佢。

複式洋房

flyhigher 發表於 21-9-14 18:31
呢款拼色都好呀
兩款大地色都安全

謝謝你聽你咁講我就安心要佢了
未等到b就頂下癮先 好想用新袋

複式洋房

Nicpy 發表於 21-9-14 18:57
我前幾日都有幸係官網見到佢。

係呀呢個官網上的門市好難見到佢蹤影

大宅

2021勳章

minipig318 發表於 21-9-14 15:21
佢打開係bleu indigo 深藍黑色
我都覺得咁樣拼其實幾出 隨着而家好多jm都入坑 與其揀啲保險嘅顏色 不如揀 ...
同意你話拼色細袋幾ok,大袋拼色就唔好喇

複式洋房

JM0910 發表於 21-9-15 08:38
同意你話拼色細袋幾ok,大袋拼色就唔好喇

大袋真係難接受d呢個夠特別 越睇越鍾意 一開頭都覺得分開兩邊怪怪地 但原來實物上身好靚

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊