網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

最初1日就到

2日先到日常
而家3日都唔到...........

越做越差,但又唔係平

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

淘寶打折時都會慢一點, 我覺得還可以.

用咗咁多年冇唔見貨或出大問題, 會繼續用.

複式洋房

係冇唔見嘢,唔係都一早唔用

不過真係越來越慢

伯爵府

konosuba_665 發表於 21-9-15 18:29
係冇唔見嘢,唔係都一早唔用

不過真係越來越慢

前幾日用完都可以第二日到

男爵府

konosuba_665 發表於 21-9-15 14:27
最初1日就到

2日先到日常

轉左晉越,平靚正,最緊要唔使自己入單號,方便好多!Buyup用左8年,佢未試過唔見嘢,只係雙11呢D日子曾經入少左3單,後知後覺,但已經過咗半年先發現,追唔返晉越穩定,可以揀緊急同非緊急,緊急嘅單今發明至,價錢仲平過Buyup!非緊急2日到貨,比緊急再平少少。我覺得好好用!最緊要唔使入單No.呢樣最好!

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

tls411 發表於 21-9-16 03:33
轉左晉越,平靚正,最緊要唔使自己入單號,方便好多!Buyup用左8年,佢未試過唔見嘢,只係雙11呢D日子曾經 ...

細件貨用晉越無問題, 大小小買對鞋可能已超體積重, 佢係30cm 就收體積。

體積重用於計算低密度的包裹(例如:發寶膠、膠衣箱,拉杆箱、泡沫垫、海绵等),計出來的重量,會與實重比較,取較重者計算運費單件;

[p=24, null, left]體積重量(KG) = 長度(L) (cm) X 寬度(W) (cm) X 高度(H) (cm) / 6000

備註:貨長度小於30釐米,不計算體積重量。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

大宅

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

Buyup用了好多年貪佢穩定冇手尾要煩,搵客服好快答復。現在會慢點都是3日內到,樓下開了自取點更方便但會乎該店可容量而定,暫時都是3日內到可以接受。

伯爵府

之前都一直用buyup, 近來真係越整越慢, 又唔係平, 嬲得滯用返4px, 估唔到依家變得又平又快喎, 集運完第二日已經到香港

公爵府

請問BUYUP 係咁好似晉越咁, 什麼都可以運得?
口睪, 傘, 包裝食物, 水果,等...都可以?

大宅

剛星期日用完buyup落單,星期二送到自取點。平時送住宅都2-3天內送到

首頁

尾頁

跳至