樓市動向

跳至

首頁

尾頁

別墅

賣樓冷氣機滴水,話比agent知呢件事,又話幫我問下我律師要5要處理,因過幾日就簽最後賣買。
原來無問過律師。(我方律師話2手樓買賣,買現狀,應該無問題)

買家最後睇樓,買家知道呢件事因管埋員話佢知,滴水投訴信都比埋佢對方律師樓睇,又叫我地比幾佰搞掂件事。

做野真係要靠自己

大宅

hellowaiwaiwai 發表於 21-10-12 10:57
賣樓冷氣機滴水,話比agent知呢件事,又話幫我問下我律師要5要處理,因過幾日就簽最後賣買。
原來無問過律 ...

小問題

別墅

tommy_baby 發表於 21-10-12 22:25
小問題

我係覺得比agent賺錢,但就無提供服務。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

hellowaiwaiwai 發表於 21-10-12 10:57
原來無問過律 ...
只要比幾佰....就免責,非常之便宜喇,咪甘小雞...........

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

原來無問過律 ...
你都免煩喇.

別墅

20150618bb 發表於 21-10-15 14:01
你都免煩喇.

初初我都係咁諗,比幾百就算。
但見agent一路無覆,打去問我律師,先知佢咩都無問(佢之前話會問一問先), 我感覺好似一路hea哦,比都比得5 順氣啫。

珊瑚宮

hellowaiwaiwai 發表於 21-10-15 15:28
初初我都係咁諗,比幾百就算。
但見agent一路無覆,打去問我律師,先知佢咩都無問(佢之前話會問一問先), ...
你咪比佣時............比的下馬威,唔記得帶支票部

洋房

搵個有責任感o既agent好重要

珍珠宮

有冇人答到? 唔幫賣家係乜事? 你0佣? 樣問題? 八字唔夾? 未簽的話係我就唔賣!!

首頁

尾頁

跳至