潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊隻色好d? 有冇JM有奶白色?係咪好易污糟?

同埋剩係得銀扣,金扣係咪靚好多?

(本身都有beige 色袋)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我會選灰色
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

esmehouse 發表於 21-10-19 20:13
我會選灰色

係咪因為奶白好易污糟?

男爵府

咁點計 Nata 實容易污糟啲
如果你大手汗 / 成日會用 hand cream
手柄位都易有影響

子爵府

flyhigher 發表於 21-10-19 20:21
咁點計 Nata 實容易污糟啲
如果你大手汗 / 成日會用 hand cream
手柄位都易有影響 ...

仲有穿牛仔褲要小心color transfer

珍珠宮

風衣灰

大宅

請問知唔知hk 專門店賣緊幾多錢?thanks

子爵府

無得揀,代購都未必有齊兩隻色

wcpcelia    發表於 21-10-25 12:29

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

lovebaby2013 發表於 21-10-19 20:16
係咪因為奶白好易污糟?

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

我會選Trench

伯爵府

回覆樓主:

兩隻色配銀扣都唔夠金扣靚,我有個nata p18 都係等到金扣先買

個人唔係好鍾意trench,呢隻色同其他深啡tone 襯就一流,自己stand alone 就唔突出

大宅

奶白

子爵府

lovebaby2013 發表於 21-10-19 20:11
邊隻色好d? 有冇JM有奶白色?係咪好易污糟?

同埋剩係得銀扣,金扣係咪靚好多?

奶油白
我覺得銀扣young d

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 lovebaby2013 的帖子

我個人喜歡NATA多D, 但風衣都唔錯, 睇下sa咩offer囉
◕順其自然啦~♥ ◕

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

別墅

L13 發表於 21-10-20 01:50
奶油白
我覺得銀扣young d

單講呢兩隻色,銀扣一定young好多,我覺得睇平時帶開咩accessories,多G/RG就金扣,多白/鉑/銀就銀扣,配合返個風格。有啲色配金扣落去真係好老餅好俗,我自己啲H袋基本都係睇咩色tone,金銀扣各半左右

伯爵府

回覆樓主:

唔記得咗我有website d相
你可以比較下

Trench 同nata 都係偏黃tone 襯金扣靚啲,反而craie 我覺得可以配銀扣

大宅

我會揀 Nata, 我有 nata mini E 覺得 ok
隻色好仙
同埋佢本身黄黃地,舊左都係黄
會好過 blanc 同 craie
不過 P 仔手柄如果多手汗可能會黄
加 twilly 好 d

首頁

尾頁

跳至