自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

之前見JM講周深同李克勤合唱,係就係搵過佢哋合唱嘅片嚟睇,但從未由頭到尾去睇成個節目,終於放假煲曬,第一季真係好好睇,除咗周深,阿雲嘎都好唱得,之前冇睇過肖戰啲劇,諗住佢只係偶像派,估唔到都唱得吓,當然技巧同辨識度一定係周深勁好多

想問第二季同依家第三季好唔好睇?諗緊好唔好煲落去

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

冇JM睇過?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

牛牛牛牛 發表於 21-11-9 16:01
冇JM睇過?

第二集賽制好亂,金聲拍檔完全離譜。

你睇第三季丫,好睇好聽,我最愛牛奶小胡子。星期日最後一期了,已重睇幾次

子爵府

第二季唔知係度做咩

珍珠宮

sisilee321 發表於 21-11-30 07:48
第二季唔知係度做咩

第二季完全無興趣睇 見到陳小春既預告已經無興趣 而且好似好亂甘 仲要系陳小春攞冠軍 第三季就跳住睇下lam 返去睇番第一季好睇好多 勤深深集集都有驚喜 仲有佢地講野又好笑 第一集克勤同周深夾左就向任賢齊示威都好好笑 仲有劉寧宇唱歌都唔錯 許魏州如果唔系拍住費玉清可能會好D 唔系話費唔好 系佢地歌路跟本完全唔同

伯爵府

YuYuMother 發表於 21-11-29 14:50
第二集賽制好亂,金聲拍檔完全離譜。

你睇第三季丫,好睇好聽,我最愛牛奶小胡子。星期日最後一 ...

第二季我SKIP嚟睇,因為有我鍾意嘅張信哲同埋李健

第三季睇咗少少,數字人生好正,原本我唔算鍾意阿LAM嘅唱腔,但佢70幾歲人都唱得仲好氣過胡夏,好勁錘娜麗莎好搞笑但又好唱得

伯爵府

him-bb 發表於 21-11-30 08:39
第二季完全無興趣睇 見到陳小春既預告已經無興趣 而且好似好亂甘 仲要系陳小春攞冠軍 第三季就跳住睇下lam ...

我冇睇過結果,乜陳小春個組攞冠軍唔係吖嘛,咁我唔追,SKIP嚟睇喇

第一季真係好好睇,非常同意你話許魏洲拍埋費玉清唔夾,許未話好唔得,但大家歌路同唱法都好唔同,佢又要配合前輩,變咗唱得好辛苦,反而阿雲嘎本身真係唱家班,拍埋費玉清明顯好過魏好多

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

牛牛牛牛 發表於 21-12-2 14:10
我冇睇過結果,乜陳小春個組攞冠軍唔係吖嘛,咁我唔追,SKIP嚟睇喇

第一季真係好好睇,非常 ...
第二季我完全無睇,第三季揀來睇,上到熱搜就睇,林子祥拍胡夏都有睇.

子爵府

回覆樓主:

我係不斷重温第一季

水晶宮

sukkiu 發表於 21-12-2 14:15
第二季我完全無睇,第三季揀來睇,上到熱搜就睇,林子祥拍胡夏都有睇.

牛奶小胡子真係正。唱歌合拍,睇得出林子祥好用心帶胡夏,而胡夏又肯用心去學。到後面幾期佢地相處好warm好感動。歌又好聽。

薛之謙好好笑,錘錘唱歌都唔錯,要再努力,希望佢唔好放棄。

呢季好睇過第二季好多!第二季好混亂,陳生我完全唔覺佢唱歌好聽,唔明點解大陸受歡迎。

大宅

好睇?我追唔哂內地綜藝,太多

水晶宮

金三珣 發表於 21-12-2 14:59
我係不斷重温第一季

第一季都好正,勤深深組合

我係第一第三都重複睇。其實第二季張信哲、孫楠、常石磊幾組都好聽。不過………

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

《我們的歌》第一季真係好正. 如果鍾意周深, 建議去睇《歌手.當打之年》

男爵府

我們的歌第一季真的好好睇,是當年的收视冠軍丶話題熱度也是頂級,十分喜歡勤深深!

複式洋房

回覆樓主:

第一季好好睇,重睇咗几次,第二季冇兴趣睇,第三季我觉得都好睇,好好笑。

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

第一季勤深深太出色!
第三季Lam同胡夏 無得頂!

第二季陳小春飛住睇..都痴線咁都嬴

3季都拍住港星會贏?! 希望係啦!

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-11-8 16:29
之前見JM講周深同李克勤合唱,係就係搵過佢哋合唱嘅片嚟睇,但從未由頭到尾去睇成個節目,終於放假煲曬,第 ...

大陸好多節目好睇

珍珠宮

牛牛牛牛 發表於 21-11-8 16:29
之前見JM講周深同李克勤合唱,係就係搵過佢哋合唱嘅片嚟睇,但從未由頭到尾去睇成個節目,終於放假煲曬,第 ...
第二季成日轉人, 歌都OK, 但我無睇晒, 因為有D唱一兩集就走. 第三季睇緊, 都OK, 無第二季咁悶. 歌都係一DD好聽, 我個人覺得第一季最好睇.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Baby_peter 發表於 21-12-2 16:49
大陸好多節目好睇

呢排睇令人心動的OFFER3,講醫科生,幾好睇,雖然加油團成員無咁好,裏面的個案好吸引.

珍珠宮

Ryanma 發表於 21-12-2 16:34
第一季勤深深太出色!
第三季Lam同胡夏 無得頂!
係喎, 第二季有李玟, 又有GEM, 張信哲, 但唔明點解小春同GAI會嬴左囉

首頁

尾頁

跳至