自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人屋企有通勝、可否影西曆2022-1-16通勝給我、想知邊個時間係吉時同岩唔岩棟碑、謝謝🙏🏻

伯爵府

牛年勳章

https://www.huangli8.com/nongli/2021/2021jiri_11.php

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

yammi369 發表於 21-11-10 21:11
有無人屋企有通勝、可否影12/6、12/8給我、想知邊日安葬比較好、謝謝

12月6,7,8
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

原來12月8號係好日,太好了。我爸爸本來係4號上位,點知當日原來係主教任命典禮,全港都冇神職人員可以幫手做安葬禮,今朝就亂打亂撞定了8號

男爵府

wong2323 發表於 21-11-10 22:08
12月6,7,8
感激🙏🏻

男爵府

tictactoe 發表於 21-11-10 21:18
https://www.huangli8.com/nongli/2021/2021jiri_11.php
雖然我想要通勝一本果種、但都謝謝你🙏🏻

男爵府

[quote]wong2323 發表於 21-11-10 22:08
12月6,7,8[/quote你好!可唔可以再影西曆2022-1-16日既通勝比我睇下、感激🙏🏻🙏🏻

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

yammi369 發表於 21-12-27 23:01
[quote]wong2323 發表於 21-11-10 22:08
12月6,7,8[/quote你好!可唔可以再影西曆2022-1-16日既通勝比我睇 ...

唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

wong2323 發表於 21-12-28 11:03

非常感激、雖然時辰位置睇得唔清楚、但都再一次多謝你. 你真係好大方及有愛.

珍珠宮

yammi369 發表於 21-12-28 11:27
非常感激、但時辰位置睇唔清楚、麻煩影多次好嗎?🙏🏻🙏🏻
...

你不如自己出街買一本啦
使人唔使本咁,純個人感受

男爵府

mln 發表於 21-12-28 11:53
你不如自己出街買一本啦
使人唔使本咁,純個人感受
雖然我5係問你同多謝你, 但原來會令你有咁既感受. 真辛苦你哂.

珍珠宮

yammi369 發表於 21-12-28 12:14
雖然我5係問你同多謝你, 但原來會令你有咁既感受. 真辛苦你哂.

我是為版主wong2323感到不適而已
哈哈

雖然這個wong2323同我有過過節,但是不知為何我就是為佢感到不是味兒

珍珠宮

回覆樓主:

你不如睇2樓的回覆,用電子版的查

男爵府

mln 發表於 21-12-28 12:22
我是為版主wong2323感到不適而已
哈哈
這點完成全明白. 而我都相信wong2323既心胸同你不同. 他/她應該係5介意的, 否則他/她不會我問兩次都影給我. 不過我都改了內客. 不痳煩他/她再影多一次1/16日了.

珍珠宮

非常感激、雖然時辰位置睇得唔清楚、但都再一次多謝你. 你真係好大方及有愛.
...

嗯…這就舒服好多了,所以我們要向蕾神學習

希望佢有時間時再幫你拍張清楚d

男爵府

yammi369 發表於 21-12-28 12:30
這點完成全明白. 而我都相信wong2323既心胸同你不同. 他/她應該係5介意的, 否則他/她不會我問兩次都影給我. ...
Who cares!

超級版主

...

這張清楚些
唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

wong2323 發表於 21-12-28 12:54
這張清楚些
Wow、謝謝你。果然無講錯、你真係好大方、一d都唔介意。❤️❤️🙏🏻🙏🏻

首頁

尾頁

跳至