自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2022勳章 2021勳章 玩具勳章 畀面勳章

咁係咪啲細路好快有得打科興

https://hk.news.yahoo.com/袁國勇稱疫苗護照保護市民-料接種年齡降到3至12歲-031312933.html

伯爵府

回覆樓主:

我會比我細路打

伯爵府

係就好啦!
其實都怕咗啲學校成日催人去打疫苗!

大宅

降低接種年齡后,希望家長都讓孩子接種疫苗!

風繼續吹,不忍遠離...

雲母殿

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會比小朋友打

伯爵府

wcpcelia 發表於 21-11-14 14:03
會比小朋友打

我都會!

wcpcelia    發表於 21-11-14 17:10

侯爵府

2021勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

3至12歲可打BNT或者科興
12歲以上青少年打得科興未?

大宅

回覆樓主:

小朋友可以打科興我會比佢打

象牙宮

2022勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

daijuju 發表於 21-11-14 13:39
我會比我細路打

x2

象牙宮

2022勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

sunnymama2 發表於 21-11-14 14:16

一齊開放喇

子爵府

2021勳章

cattz288 發表於 21-11-14 14:20
一齊開放喇

新冠疫苗顧問專家委員會下周一(15日)將開會討論降低科興疫苗接種年齡下限至3歲的申請;政府暫未收到再下調復必泰接種年齡的申請。

象牙宮

ernbe 發表於 21-11-14 15:21
新冠疫苗顧問專家委員會下周一(15日)將開會討論降低科興疫苗接種年齡下限至3歲的申請;政府暫未收到再下 ...

講緊3至18歲都開放科興

子爵府

2021勳章

cattz288 發表於 21-11-14 15:43
講緊3至18歲都開放科興

係就好啦,我會比阿女打科興呀!

珍珠宮

2021勳章

baby_jkk 發表於 21-11-14 13:38
咁係咪啲細路好快有得打科興

https://hk.news.yahoo.com/袁國勇稱疫苗護照保護市民-料接種年齡降到3至12歲 ...

大陸小學已打緊

男爵府

sunnymama2 發表於 21-11-14 14:16
我相信係批3-17比four,bnt 未提供數據正式伸請,就算有都係5-11

伯爵府

mln 發表於 21-11-14 15:55
大陸小學已打緊

係啦

伯爵府

話星期一就會開會傾,如果批咗,唔知最快幾時可開始呢?

珍珠宮

2021勳章 畀面勳章

回覆樓主:

開放科興即同仔女book
龍鳳媽

象牙宮

baby_jkk 發表於 21-11-14 16:22
話星期一就會開會傾,如果批咗,唔知最快幾時可開始呢?

星期五

子爵府

2021勳章

MrBeast 發表於 21-11-14 16:12
我相信係批3-17比four,bnt 未提供數據正式伸請,就算有都係5-11

澳洲最快明年1月為12歲以下兒童,接種新冠疫苗。

衛生官員表示,醫療監管機構仍在審視為5至11歲兒童接種疫苗的健康與安全數據,不太可能在今年內作出決定,強調已火速進行,期望明年一月上旬有結果。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊