潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

一直好鐘意四四方方既包包,roulis 23...因為我身型有返咁上下,唔會揹小包包。。。可是老公依然覺得23細。。。其實23係咪真係好細呢?
如果roulis 23同halzan 31應該點揀呢?
已有L34, Herbag, gp36, bolide 1923

大宅

cher0620 發表於 21-11-25 21:01
一直好鐘意四四方方既包包,roulis 23...因為我身型有返咁上下,唔會揹小包包。。。可是老公依然覺得23細。 ...

我160 cm 用roulis mini 剛剛好。
MY BB PHOTO   :-D  ;-)  :-P

大宅

cher0620 發表於 21-11-25 21:01
一直好鐘意四四方方既包包,roulis 23...因為我身型有返咁上下,唔會揹小包包。。。可是老公依然覺得23細。 ...

I have both
Roulis23是細好多,halzan 31好好裝

wcpcelia    發表於 21-11-26 11:12

大宅

畀面勳章

babibilee 發表於 21-11-25 21:48
I have both

(emoji)呢樣就係老公講既細袋,但roulis 23個型天好吸引

大宅

畀面勳章

bpooh 發表於 21-11-25 21:46
我160 cm 用roulis mini 剛剛好。

mini bag 係好cute, 但我唔得,冇安全感(emoji)

大宅

自己偏好halzan

大宅

畀面勳章

hazezzz 發表於 21-11-25 23:09
自己偏好halzan

大宅

Halzan 31 好用,我返工帶好多東西,試過除咗條側帶,當手提袋用都好好看。

wcpcelia    發表於 21-11-26 11:12

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

babibilee 發表於 21-11-25 21:48
I have both

大宅

我有mini roulis 同 halzan 31. 如果講好用度一定係Halzan 31. Roulis 23 試過上身覺得似書包, halzan 31 可以cross body又可以教短條帶肩揹,可casual可elegant。

大宅

Halzan 31 係我咁多個Hermes 袋中使用率最高,容量不錯又有幾種孭法,妳唔會後悔㗎

首頁

尾頁

跳至