跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人住過"迪士尼好萊塢酒店",知唔知佢地間房有無電熱水煲提供?thx!

珍珠宮

畀面勳章

有電水煲提供,仲有比二樽廣泉水送。

原帖由 winglink 於 09-6-9 16:51 發表
請問有無人住過"迪士尼好萊塢酒店",知唔知佢地間房有無電熱水煲提供?thx!

複式洋房

有電熱水煲架, 如果同埋BB去, 電熱水煲可以用作烚奶樽用, 又有得提供暖奶器同BB床架.

大宅

咁就好喇,我仲諗緊駛唔駛拎埋個旅行水煲去!thx!

大宅

hello! 你幾時去住? 我都booked左6/29 package好抵, 早餐, 酒店, 樂園入場, 希望亞囡鍾意啦

大宅

they also have avent steamer.

原帖由 Happy小龍 於 09-6-10 22:17 發表
有電熱水煲架, 如果同埋BB去, 電熱水煲可以用作烚奶樽用, 又有得提供暖奶器同BB床架.

大宅

都係29/6 in,因為亞女鍾意Disney,加上我生日,咪趁有平package去囉!
原帖由 lovelybabe 於 09-6-12 15:32 發表
hello! 你幾時去住? 我都booked左6/29 package好抵, 早餐, 酒店, 樂園入場, 希望亞囡鍾意啦

大宅

你地係咪直接打去Hotel book架?
會唔會有其他途徑會再平d架?
我打算book 26/6 or 28/6.

大宅

原帖由 winglink 於 09-6-15 00:55 發表
都係29/6 in,因為亞女鍾意Disney,加上我生日,咪趁有平package去囉!

大宅

happy birthday呀, 希望大家都玩得開心, 係呢, 你幾多錢買package? 我3大1小, 1間海景room, 3個早餐及3張disney入埸

原帖由 winglink 於 09-6-15 00:55 發表

大宅

係直接打電話hotel book, 其他地方就唔知價錢啦

原帖由 ppww 於 09-6-15 09:12 發表
你地係咪直接打去Hotel book架?
會唔會有其他途徑會再平d架?
我打算book 26/6 or 28/6.

大宅

我之前收到佢嘅SMS話年票訂房有半價優惠,
頭先打去問話海景$935,早餐另+126,晚餐另+262
咁算底嗎?

大宅

你果個係有annual pass既offer, 我冇join, 所以冇收sms, 我$2213, 1間seaview room, 3 breakfast & 3 2days pass for disney land, all free for belows 3yrs, 你可以compare下

大宅

原帖由 lovelybabe 於 09-6-15 13:51 發表
你果個係有annual pass既offer, 我冇join, 所以冇收sms, 我$2213, 1間seaview room, 3 breakfast & 3 2days pass for disney land, all free for belows 3yrs, 你可以compare下

原來價錢差不多,annual pass無乜著數.
題外話:今年暑假前住黃金海岸好平呀,不過舊年住了,
今年想住lee間我地未住過呢!

大宅

thank you!
係c6直接打去酒店book,實價我唔清楚,好似$17xx,佢book果陣(6月頭)海景房已經無晒,唯有住園景,包2大1小早餐,2張tickets!
希望到時唔好落雨啦,大家都玩得開心d!

原帖由 lovelybabe 於 09-6-15 12:59 發表
happy birthday呀, 希望大家都玩得開心, 係呢, 你幾多錢買package? 我3大1小, 1間海景room, 3個早餐及3張disney入埸

大宅

黃金海岸好玩嗎? 有咩玩? summer同bb去玩下, 之後要返學啦

原帖由 ppww 於 09-6-15 15:48 發表

原來價錢差不多,annual pass無乜著數.
題外話:今年暑假前住黃金海岸好平呀,不過舊年住了,
今年想住lee間我地未住過呢!

大宅

都唔知disney攪咩, 我上個week book佢地話園景full, 得番海景, anyway, 希望好天可以大家玩得開心

原帖由 winglink 於 09-6-15 16:59 發表
thank you!
係c6直接打去酒店book,實價我唔清楚,好似$17xx,佢book果陣(6月頭)海景房已經無晒,唯有住園景,包2大1小早餐,2張tickets!
希望到時唔好落雨啦,大家都玩得開心d!

...

大宅

原帖由 lovelybabe 於 09-6-15 18:05 發表
黃金海岸好玩嗎? 有咩玩? summer同bb去玩下, 之後要返學啦

同小朋友住黃金海岸都唔錯,佢地個泳池都算大,有淺水
地方啱小朋友玩水,又可以去埋沙灘玩,真係好渡假feel.

大宅

真係咁其怪的?月頭book話無海景,上星期又話無
園景只有海景,我今日問又係話無晒園景.

大宅

出發前3日可以取消book,可能哩排流感又落雨,多左人退番d房出唻,如果係,我都叫c6打去睇下轉唔轉到房先!
原帖由 ppww 於 09-6-15 22:29 發表
真係咁其怪的?月頭book話無海景,上星期又話無
園景只有海景,我今日問又係話無晒園景.

首頁

尾頁

跳至