自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

買滿$35 回贈$5,每日最多2次。可以與網上定外賣自取9折同時使用。優惠至22年1月9日。另外新登記會員迎新優惠都可以同時用。當然最後折扣後PayMe 付款金額要超過$35才有$5回贈。

於大快活買單滿港幣 35 元,即享港幣 5 元回贈!

有咩開心過同屋企人去大快活食大餐? 而家仲可以食住慳 5 蚊!

大快活網上點餐更方便,優惠一樣啱使!

優惠:於大快活惠顧滿港幣 35 元或以上,即可獲港幣 5 元回贈,回贈金額將存入你的 PayMe 賬戶。

如何享用優惠:只需於大快活分店或網站惠顧滿港幣 35 元,並以 PayMe 付款,我們便會將港幣 5 元回贈金額存入你的 PayMe 賬戶。

濼濼媽    發表於 21-12-17 15:44
Cheuk2012    發表於 21-12-12 20:51
ada0707    發表於 21-12-10 12:27

琥珀宮

虎到金來勳章 2022勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

thanks for your sharing

珊瑚宮

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

謝分享

珍珠宮

2021勳章

會否好似上次在7-11咁樣,突然又話取消㗎?

雲母殿

虎到金來勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

2021勳章

PaPa 發表於 21-12-10 11:56
會否好似上次在7-11咁樣,突然又話取消㗎?

所以最好快的用。

水晶宮

2021勳章

子爵府

2021勳章

BabyGGBaby 發表於 21-12-10 10:44
買滿$35 回贈$5,每日最多2次。可以與網上定外賣自取9折同時使用。優惠至22年1月9日。

可同9折優惠一起用又好正噃
thx for sharing

彩鑽殿

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男爵府

牛年勳章 2021勳章

珍珠宮

2021勳章

牛牛bb 發表於 21-12-10 16:47
可同9折優惠一起用又好正噃
thx for sharing

是否需要九折之後達$35或以上才有得回贈$5呢?

大宅

PaPa 發表於 21-12-11 00:29

一定是

子爵府

2021勳章

PaPa 發表於 21-12-11 00:29

係呀…計payme支付金額

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

未登記payme,請問可唔可以綁信用卡付款架?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

大宅

2021勳章

newcook 發表於 21-12-11 01:34

一定要有PayMe。

水晶宮

2021勳章

newcook 發表於 21-12-11 01:34

可以綁,唔一定要匯豐信用卡。

男爵府

2022勳章

BabyGGBaby 發表於 21-12-10 10:44
買滿$35 回贈$5,每日最多2次。可以與網上定外賣自取9折同時使用。優惠至22年1月9日。另外新登記會員迎新優 ...

謝分享

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

lyh80115 發表於 21-12-11 21:52
可以綁,唔一定要匯豐信用卡。
但收錢同比錢都要入錢落payme嗎?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

伯爵府

2021勳章

多謝分享, 今朝食先

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊