自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我知道鄧麗君小姐會播忘記他…

聽講白光小姐都有…據說其中一首是(等着你回來)……如果係真,都幾可怕……

la_source    發表於 21-12-10 14:54

公爵府

個墓有音響設備?
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rabbit75 發表於 21-12-10 14:49

聽講白光小姐都有…據說其中一首是(等着你回來)……如果係真,都幾可怕… ...

鄧麗君既墳有座鋼琴,真系可以有聲既。月亮代表我的心

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

咁好驚喎

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

聽講白光小姐都有…據說其中一首是(等着你回來)……如果係真,都幾可怕… ...

大宅

回覆樓主:

真係有

伯爵府

回覆 rabbit75 的帖子

https://www.sohu.com/a/325139263_100032008

墓誌銘下面鑄有一排黑白相間的琴鍵,琴鍵上端刻有《如果沒有你》的五線譜一行,那是因為白光生前曾經表示,在她演唱過的眾多的歌曲中,《如果沒有你》是她最喜愛的一首。

複式洋房

等着你回來...有d恐怖

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

又點可能,個時都無太陽能...........再過10年就唔知

珍珠宮

三更半夜去,可能睇到「現場氣氛」!

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

leng1999 發表於 21-12-10 14:54
鄧麗君既墳有座鋼琴,真系可以有聲既。月亮代表我的心
係!
墓地係紀念公園(筠園),
去開金山,值得去一趟!

珍珠宮

唔明…啲音樂邊到出嚟?

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

buklaylay 發表於 21-12-10 16:25
係!
墓地係紀念公園(筠園),
去開金山,值得去一趟!

附近仲有朱銘既雕塑博物館,值得一訪

公爵府

好有詩意嘅安排。懷念佢嘅人嚟到,「先人」以歌會友。 我反而覺得為佢做墳墓設計嘅人其實幾有心。

侯爵府

驚驚

琥珀宮

回覆樓主:

即等同燈感應有人自動開,離開自動關一樣原理?都幾好嘅設計,可憑歌寄意,懷念一番。

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

chakk 發表於 21-12-10 16:10
等着你回來...有d恐怖

其他歌…應該講多數歌都很好
不過等着你回來就這場地
真係感覺很可怕
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

大宅

見識少,未聽迴。

首頁

尾頁

跳至