自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

依家就到期續約淨係收到信,話下年到期後每月$128,加咗$20,又無優惠,又無回贈。係咪要打去話cut 先有優惠回贈呢?

珍珠宮

2021勳章

BabyGGBaby 發表於 21-12-15 22:26
依家就到期續約淨係收到信,話下年到期後每月$128,加咗$20,又無優惠,又無回贈。係咪要打去話cut 先有優惠回贈呢?

試吓自己打去1000問有甚麼優惠計劃?

大宅

PaPa 發表於 21-12-16 00:26
試吓自己打去1000問有甚麼優惠計劃?

要打去1000話cut 先有優惠

wcpcelia    發表於 21-12-16 13:37

大宅

2021勳章

原來 Sales 會打來嘅,唔要平板電腦贈品或其他贈品,簽約2年就可以有免月費回贈及club point 換$250惠康禮券。計算月費回贈及禮券後平均約$7x 一個月。

侯爵府

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

BabyGGBaby 發表於 21-12-22 16:52
原來 Sales 會打來嘅,唔要平板電腦贈品或其他贈品,簽約2年就可以有免月費回贈及club point 換$200禮券。 ...

唔知仲有冇啲平啲嘅計劃?
比老人家用,志在有個固網電話

大宅

2021勳章

mingaga 發表於 22-1-8 15:50

無架啦,除非你加埋寛頻的套餐啦。

侯爵府

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

BabyGGBaby 發表於 22-1-8 16:29
無架啦,除非你加埋寛頻的套餐啦。

已經有寬頻服務,冇辦法,或者考慮取消

大宅

mingaga 發表於 22-1-8 15:50

你打去Hotline問, 通常回覆每月$7x / $8x左右plan, 你話好貴,需要取消。職員就會幫你駁去另一個部門,就會有每月$4x 計劃 (當中包括回贈 及 送超市禮券)
我是今年2月到期,上年12月收到信通知,便打電話去續,職員話可以即時(12月中)生效,1月&2月不用比原價$110 (之前回贈已完)

侯爵府

babychin 發表於 22-1-8 18:37
你打去Hotline問, 通常回覆每月$7x / $8x左右plan, 你話好貴,需要取消。職員就會幫你駁去另一個部門,就 ...

謝謝回覆,我幫媽咪試吓

男爵府

我用3嘅1G家居寬頻及固網電話送my tv super , 用咗三年都係$99 一個月,可以打電話去問吓有冇覆蓋,轉到社就抵

大宅

2021勳章

BabyGGBaby 發表於 21-12-15 22:26
依家就到期續約淨係收到信,話下年到期後每月$128,加咗$20,又無優惠,又無回贈。係咪要打去話cut 先有優 ...

pccw固網電話收費表
$74月費
1-24期 $74
25-30期 $0
31-36期 $74
額外有$1, 500超市現金卷
平均$20(emoji)
(公屋價)

大宅

2021勳章

回覆樓主:

我原本申請了cut,剛收到hkt電話offer,12個月,平均$31.6一個月。當中4個月免費加club points 回贈。 我係私樓。

侯爵府

lastpass 發表於 22-1-9 13:08
我原本申請了cut,剛收到hkt電話offer,12個月,平均$31.6一個月。當中4個月免費加club points 回贈。 我係 ...

請問有冇聯絡電話號碼?
已申請給cut,但冇收到佢哋電話

男爵府

lastpass 發表於 22-1-9 13:08
我原本申請了cut,剛收到hkt電話offer,12個月,平均$31.6一個月。當中4個月免費加club points 回贈。 我係 ...

請問 club points 係點用?
以前有培市現金券送的

伯爵府

2021勳章 BK Milk勳章

Ivan1023 發表於 22-1-8 22:15
pccw固網電話收費表
$74月費
1-24期 $74

有冇寄cut from?

大宅

2021勳章

fennieng 發表於 22-1-20 14:21
有冇寄cut from?

我有Sales跟進,同PCCW傾根本傾唔到呢d價錢

伯爵府

2021勳章 BK Milk勳章

Ivan1023 發表於 22-1-20 14:23
我有Sales跟進,同PCCW傾根本傾唔到呢d價錢

sales可介紹?

大宅

2021勳章

andywmama 發表於 22-1-20 13:05
以前有培市現金券送的

我個plan, 佢每年比2萬分(唔係好記得)價值500百佳禮卷,要自己每年頭見分去換取,過期就無。

大宅

2021勳章

andywmama 發表於 22-1-20 13:05
以前有培市現金券送的

用分換超市禮卷

大宅

2021勳章

Ivan1023 發表於 22-1-20 14:26
我個plan, 佢每年比2萬分(唔係好記得)價值500百佳禮卷,要自己每年頭見分去換取,過期就無。
...

有沒有sale電話?可否pm我?謝謝

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊