自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

買咗1卷牆紙顏色唔啱,都幾大卷,掉咗覺得又浪費,唔知那個機構會收?以前睇過東張西望有義工隊幫基層家庭裝修,有冇人知呢個係那個機構,唔知會唔會收捐牆紙

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

如果是自粘貼的牆紙, 可以貼柜或枱面, FREE出去會有人要。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

andyman 發表於 22-1-1 11:36
如果是自粘貼的牆紙, 可以貼柜或枱面, FREE出去會有人要。
牆紙係自粘貼,我無Facebook ,唔知有怎麼途徑FREE出去比人?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

chyush 發表於 22-1-1 11:42
牆紙係自粘貼,我無Facebook ,唔知有怎麼途徑FREE出去比人?
親子王國有二手市場可以FREE , 你亦可要求得主在你住處的樓下交收。

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=27

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

andyman 發表於 22-1-1 12:40
親子王國有二手市場可以FREE , 你亦可要求得主在你住處的樓下交收。

https://www.baby-kingdom.com/forum. ...
謝謝你

珊瑚宮

chyush 發表於 22-1-1 11:42

旋轉拍賣網
玩具萬歲!

首頁

尾頁

跳至