自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

工人有一個香港男朋友,每次放假都會去開房,見佢有食藥避孕。

用屋企舊地址借左財子$$(已搬走)

工作態度好,自律,清潔ok,煮食ok,錫小朋友,肯同小朋友睇書。

係屋企好小同小朋友玩,因為我係ftm

係公園就會睇住

傾續約人工計返平均數同請一個海外價錢差唔多。

本來已簽一個海外菲剛發現佢係回教徙,吾食豬肉,agency 答應可以轉人或退款。

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

又有男友又借財仔,唔會接受!
你講到請海外既錢同依家一樣,即佢人工都唔平,而且你係ftm,會長期喺屋企,我會照請回教菲。我唔覺得唔食豬有咩問題,佢唔食唔代表唔煮,亦唔代表唔會學識。

日月水火    發表於 22-1-10 10:27

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

Lili1113 發表於 22-1-10 09:44

你有沒有計咗格離酒店嘅住宿費?

大宅

caryfox 發表於 22-1-10 10:23
你有沒有計咗格離酒店嘅住宿費?

已計

大宅

Lili1113 發表於 22-1-10 09:44

甘似我屋企個個!重點係佢男友後生靚仔重要月月比$2000佢,我真係唔明,香港女仔更加難找男朋友!你工人識食避孕藥,已經好好。我同自己講.佢純粹打工,你唔好理佢私生活,總之放假準時回家,(emoji)️時阿Q想,香港男友總比「外藉聯合國」男友好。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

我會續
私人生活冇得理
起碼佢食药
正正經經
咁大個人拍拖上床好正常
好過果D放假出去開工
吾知以為好正經
再換都係全部未知因素

大宅

csyy 發表於 22-1-10 10:27
甘似我屋企個個!重點係佢男友後生靚仔重要月月比$2000佢,我真係唔明,香港女仔更加難找男朋友!你工人識 ...

我都系甘催眠自己接受

首頁

尾頁

跳至