自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

上星期已經隱瞞去過干諾道155號"私人地方"

建議政府重新問佢由4號起每日行程,咁樣問:Breakfast, brunch, lunch, afternoon tea, dinner, late dinner,night snack在哪處食,我有冇漏?
如果佢話在屋企食,就cross check佢屋企工人d 口供

男爵府

回覆樓主:

其實作佢係味又冇用安心,如果唔係點會唔知

珍珠宮

安心出行應有晒紀錄啊

侯爵府

bks2014 發表於 22-1-13 10:22
上星期已經隱瞞去過干諾道155號"私人地"

建議政府重新問佢由4號起每日行程,咁樣問:Breakfast, brunch, ...

係王太子女喺工展門口傳染咗個咩菁英會嘅員工,個員工去牛氣

王太子女點會去啲咁cheap嘅地方

隱瞞去干諾道155號係王太子女+有個喺有線大廈開公司嘅40+女人,兩個女人隨後去咗洪門宴

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

私竇,鴨店雞竇,鮮肉店,如果用咗安心,D客會擔心

水晶宮

王太子女真衰
自由太多會令世人失去平衡

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

BKFinder 發表於 22-1-13 10:28
安心出行應有晒紀錄啊
可能佢根本就無用安心
每日望住佢哋就充滿力量啦!

伯爵府

即係又無用安心出行?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點瞞?安心呢?

琥珀宮

回覆樓主:

侯爵府

tsewong 發表於 22-1-13 10:29
係王太子女喺工展門口傳染咗個咩菁英會嘅員工,個員工去牛氣

王太子女點會去啲咁cheap嘅地方

不是。
王詩雅都有去牛氣

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bks2014 發表於 22-1-13 10:41
不是。
王詩雅都有去牛氣

咪係,大話精
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bks2014 發表於 22-1-13 10:22
上星期已經隱瞞去過干諾道155號"私人地"

建議政府重新問佢由4號起每日行程,咁樣問:Breakfast, brunch, ...

真頭迫佢寫iternary 喇
放下自在

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

多得佢唔少

侯爵府

cy101 發表於 22-1-13 10:40
點瞞?安心呢?

歡迎返回地球,好多人都唔嘟安心出行這單新聞巳經爆出來幾天了,要由洪門夜宴講起,例如朱醫生,王詩雅私自帶入場的朋友(在有線大廈上班的),某高官等

佢唔嘟安心出行一d都唔出奇

侯爵府

bks2014 發表於 22-1-13 10:41
不是。
王詩雅都有去牛氣

噢,咁係我睇新聞睇漏咗王詩雅

咁唔怪得個員工中啦,原來一齊食過嘢,唔係工展門口講兩句就中

象牙宮

tsewong 發表於 22-1-13 10:50
噢,咁係我睇新聞睇漏咗王詩雅

咁唔怪得個員工中啦,原來一齊食過嘢,唔係工展門口講兩句就中

其實佢個fd,根本就喺食飯時中,咩工展會傾計都係呃人
放下自在

侯爵府

cattz288 發表於 22-1-13 10:53

大話冚大話,佢虛報行蹤依單嘢應該仲未完

侯爵府

cattz288 發表於 22-1-13 10:53

我初初都覺得點解咁勁講幾句就中,又話咩個員工除過口罩飲水除口罩中招

要告個太子女啦

象牙宮

Shellyxlk 發表於 22-1-13 10:57
大話冚大話,佢虛報行蹤依單嘢應該仲未完

真係唔明,食飯咪食囉,做咩要隱瞞
放下自在

首頁

尾頁

跳至