自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問有冇人知道環境如何,好多人?或者好吵雜嗎?可以做到online工作嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

leng1999 發表於 22-1-21 12:02
請問有冇人知道環境如何,好多人?或者好吵雜嗎?可以做到online工作嗎?
...

請問有冇人知

水晶宮

2024勳章

亞博係比確診左嘅人去住,唔係隔離用

珍珠宮

czl115 發表於 22-1-21 12:43

oh, 請問環境如何,同事想知道入去做到野嗎?開online會可以嗎?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

leng1999 發表於 22-1-21 12:56
oh, 請問環境如何,同事想知道入去做到野嗎?開online會可以嗎?

基本上係醫院大房,一人一格而已
入得去即係確診者,唔預你喺度工作開會

la_source    發表於 22-1-21 12:58

珍珠宮

確診左仲要開工, 病假呀

水晶宮

2024勳章

Sorry我唔知
我見亞博係一個個格仔間,應該唔隔音,但除左檢測、食藥,應該無咩人理你做啲乜

伯爵府

leng1999 發表於 22-1-21 12:02
...

聽説無WiFi, 要帶WiFi蛋,可以notebook工作。

公爵府

牛年勳章

確診者入去亞博,係確診者唔係緊密接觸者喎!病人喎!你同事上司有冇咁變態呀!入左院都仲要做野?
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

珍珠宮

czl115 發表於 22-1-21 12:43

哦,請問有沒有人知道環境吵雜嗎?

珍珠宮

Carol999 發表於 22-1-21 13:07
確診者入去亞博,係確診者唔係緊密接觸者喎!病人喎!你同事上司有冇咁變態呀!入左院都仲要做野?:unknow ...

唔系樣樣野都關上司事既,有d野佢想自己跟返。同確診而家都好似冇症狀

珍珠宮

trendy007 發表於 22-1-21 13:06
聽説無WiFi, 要帶WiFi蛋,可以notebook工作。

謝謝你

珍珠宮

czl115 發表於 22-1-21 13:05
Sorry我唔知
我見亞博係一個個格仔間,應該唔隔音,但除左檢測、食藥,應該無咩人理你做啲乜

ok,謝謝

伯爵府

回覆樓主:

嘩,去厠所好慘,好遠

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

好似我當年係產房都收到公司電話咁 有能力嘅人唔俾佢做野會更病
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

公爵府

牛年勳章

leng1999 發表於 22-1-21 13:14
唔系樣樣野都關上司事既,有d野佢想自己跟返。同確診而家都好似冇症狀
...

咁佢自己病住都要開會做野,要死唔通醫生姑娘阻住佢咩?

水晶宮

2024勳章

leng1999 發表於 22-1-21 13:13
哦,請問有沒有人知道環境吵雜嗎?

呢度有個分享話好安靜

https://www.hkcnews.com/article/32651/%E6%AD%A6%E6%BC%A2%E8%82%BA%E7%82%8E-%E7%A2%BA%E8%A8%BA%E7%97%85%E4%BE%8B-32670/%E3%80%90%E7%B5%90%E4%BB%96%E6%89%8B%E7%A2%BA%E8%A8%BA%E9%80%B1%E8%A8%98%E3%80%91%E6%88%91%E5%B8%B6%E4%BD%8F%E7%B5%90%E4%BB%96%E5%8E%BB%E4%BA%9E%E5%8D%9A%E6%B2%BB%E7%99%82%E7%9A%84%E6%97%A5%E5%AD%90

珍珠宮

Carol999 發表於 22-1-21 13:19

你太激啦,唔系個個人都計住自己做幾多野既

珍珠宮

zxyggp 發表於 22-1-21 13:18
好似我當年係產房都收到公司電話咁 有能力嘅人唔俾佢做野會更病
...

哈哈

公爵府

牛年勳章

Carol999 發表於 22-1-21 13:19

你同事冇乜病徵又能幹,都唔代表佢隔離床嘅病人要忍受佢依依哦哦咁開會呀!要表現自己能幹有責任心都要有公德心!

首頁

尾頁

跳至