自由講場

跳至
.  

首頁

尾頁

伯爵府

.

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

我有,安心啲,我嗰個只驗血,1700蚊,驗下心臟同部分器官有冇問題,7 8千的唔捨得比

珊瑚宮

回覆樓主:

有驗血, 睇吓身體各樣指數
當時有免費

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

只驗血

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

冇!我2公婆打科興,當打流感針咋!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

花花b 發表於 22-2-4 23:02
想了解下大家打科興or 復必泰前有冇專登去body check下睇下適唔適合打?去邊度check同埋一般咩價錢?thanks ...

不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

有,大部份問題都會叫你打針,驗下身叫做知自己要留意啲咩,好多針前身體檢查只係驗血/便便/尿
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

男爵府

想了解下大家打科興or 復必泰前有冇專登去body check下睇下適唔適合打?去邊度check同埋一般咩價錢?thanks ...

老爺奶奶有, 係私家醫生普通Bodycheck後打科興。爸爸就無,有高血壓,覆診醫生話血壓 keep到都係打科興。

大宅

唔會,打針好安全,有事都同枝針無關

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

有, 問家庭醫生意見, 量血壓, 驗血驗尿同心電圖

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

科,去家庭醫生打,免費。

不過上次飯敍,兩個朋分別,一個個妹同另一個嘅外父因為打針做body check,check到有腸cancer. 已做埋手術。兩個都係搵養和一個醫生做,忘記乜名,但話出名。

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

我冇,但如果有三高或者其他病/容易敏感既最好consult醫生先,好多家庭醫生都有呢d簡單body check做

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

有, 順手照埋心血管, 本身有睇開心臟科

男爵府

回覆樓主:

珍珠宮

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

no

伯爵府

naicha 發表於 22-2-5 00:01
有, 順手照埋心血管, 本身有睇開心臟科

想知幾錢?

首頁

尾頁

跳至