自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

因為有專家黎。呢d事搵個代表去唔得既

珍珠宮

笑始笑到見牙吾見眼。
可唔可以快d同比卡超開視頻會議,呀娥彈開唔好阻住人做野。

男爵府

leng1999 發表於 22-2-17 17:17

...

因為今日天氣凍,無人肯做

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mcs74 發表於 22-2-17 17:19
笑始笑到見牙吾見眼。
可唔可以快d同比卡超開視頻會議,呀娥彈開唔好阻住人做野。
...

洗唔洗咁多高層去迎賓啊,可見我地既政府高層系度玩同逍遙既態度多過忙碌解決市民既所需

珍珠宮

^^Hannah^^ 發表於 22-2-17 17:19
因為今日天氣凍,無人肯做

唔知有冇extra allowance

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

好事,繼續迎賓得喇,迎完就返屋企抖下啦,天寒地凍唔好去添馬艦吹風

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

...

我覺得禮貌上是需要的。
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

大力大力 發表於 22-2-17 17:25
我覺得禮貌上是需要的。

我同意,只系規格上實在 今晚可能仲要洗塵

男爵府

回覆樓主:

倆姐妹迎賓影相完畢咪收得工囉,佢咁得閒不如今晚就去公立醫院同d病人吹返1晚風啦,成個香港比佢地攪到一塌糊塗

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁好正常喎, 當日中國專家去外國幫手, 都係元首級去接機
天朗氣清

珍珠宮

bubu2910 發表於 22-2-17 17:26
倆姐妹迎賓影相完畢咪收得工囉,佢咁得閒不如今晚就去公立醫院同d病人吹返1晚風啦,成個香港比佢地攪到一塌 ...

完全好似你所講

侯爵府

呢啲係禮貌呀

國家全力支持香港, 專家組親臨香港視察, 地位要對接

珍珠宮

lakgarden 發表於 22-2-17 17:28
呢啲係禮貌呀

國家全力支持香港, 專家組親臨香港視察, 地位要對接

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

見到依兩姊妹就憎,唔係佢哋香港都唔會搞到咁
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2024年龍年勳章

...
點解臭蛾又帶罩嘅?佢唔係出公開場合除罩咩?
係內地專家面前又帶嗱?
真係爺爺嘅乖寶寶哦,至叻係你啦。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

國際社會都好似咁做法, 有咩問題?

子爵府

...
呢個係表示禮貌同尊重既表視,有乜問題?

人地唔去,又會有班人衝出黎話無視內地尊家。。。。

大宅

人家嚟幫手,阿頭去迎接係基本禮貌。派代表去幾咁唔尊重人呀!

唞吓鬧少一陣,唔係情緒好容易出問題

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

KittyMelody1 發表於 22-2-17 17:32
呢個係表示禮貌同尊重既表視,有乜問題?

人地唔去,又會有班人衝出黎話無視內地尊家。。。。

認同,點做都比人嘈

唔好話人工包埋吖

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

KN95都罩不住滿面嘅笑意

首頁

尾頁

跳至