自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

用KN95上班及買餸等 夠唔夠保護? 因為我一直只識Level 1,2及3的分別! 謝謝

侯爵府

回覆樓主:

有無萬能jm

子爵府

回覆樓主:

足夠了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

KN95 & KF94 是否都要 4 小時換一次

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

esmehouse 發表於 22-2-23 11:59
KN95 & KF94 是否都要 4 小時換一次

是!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

水草 發表於 22-2-21 11:13
用KN95上班及買餸等 夠唔夠保護? 因為我一直只識Level 1,2及3的分別! 謝謝

你信得過製造過程ok就可以

KN95我買餸附近用
Level 2,3我搭車/返工用
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

crystal媽咪 發表於 22-2-23 12:10
你信得過製造過程ok就可以

KN95我買餸附近用

不好意思,kN95效能是否差過Level 2?

公爵府

KN95 = LEVEL 3. 亦有人話防禦高過LEVEL 3.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

WaiYin1225 發表於 22-2-23 12:01
是!
謝謝
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至